Luovuuden ja designin ympärille rakentuva työyhteisö Helsinkiin

 

Innovation House rakentaa Vanhaan Arabian kiinteistöön Helsingin Arabianrannassa ainutlaatuisen työyhteisön luovuuden ja designin ympärille. Tilassa toimii aikaisemmin jo mm. luovien alojen Metropolia kulttuurikampus ja laajennetun todellisuuden XR center sekä yrityksistä mm. Fiskars. Nyt tähän vanhaan tehdaskortteliin muodostetaan coworking-tila johon kootaan pienyrityksiä joiden arvoissa ja toiminnassa luovuus ja designin on merkittävässä roolissa.

Luovuuden ja designin ympärille rakentuva työyhteisö Helsinkiin

Innovation House on erikoistunut ainutlaatuisten työyhteisöjen rakentamiseen. Yhtiöllä on pienyrityksille suunnattuja työyhteisöjä Espoon Otaniemessä, Helsingin Kalliossa sekä Singaporessa. Syyskuussa avataan Arabian uusi toimipiste.
”Pyrimme siihen, että meidän kaikkien neljän toimipisteemme yritykset kokevat olevansa osa isompaa yhteisöä. Jokaisessa toimipisteessä on kuitenkin myös omia erityispiirteitä ja Arabiassa yhteisö rakentuu erityisesti luovuuden ympärille. Lisäksi tästä tekee ainutlaatuisen se että Arabiassa on mahdollista tarvittaessa yhdistää coworking toimintaan pienimuotoisia tuotantotiloja”, toteaa Innovation House Finlandin toimitusjohtaja ja yrittäjä Petra Erätuli-Kola.
”Syyskuussa avataan ensimmäinen osa uutta yhteisöä ja tavoitteena on kerätä tänne ne pienyritykset, jotka uskovat siihen, että paras tie kehittää jotakin ainutlaatuista, on yhteistyö muiden samanhenkisten yritysten kanssa”, jatkaa Erätuli-Kola.

Myös isommat yritykset ovat heränneet luovuuden merkitykseen osana yrityksen menestystä. Tammikuussa 2019 LinkedIn:n teettämässä tutkimuksessa luovuus nousi halutuimmaksi taidoksi, mitä yritykset tällä hetkellä etsivät. Innovation House on onnistunut aikaisemmissa toimipisteissään erityisen hyvin myös yhdistämään pienyritykset ja isommat yhtiöt siten, että molemmat kokevat yhteistyön hyödylliseksi. Uudessa Arabian toimipisteessä tämä on tarkoitus toistaa siten, että myös isommat yhtiöt pääsevät tekemään yhteistyötä näiden luovien yritysten kanssa ja kehittämään myös omaa luovuuden kulttuuriaan.


Petra Erätuli-Kola ja Katja Aalto.

”Uskomme oman vahvuutemme olevan siinä, että osaamme luoda työyhteisöön kulttuurin, joka kannustaa yhteistyöhön ja auttamiseen yritysten välillä. Lopulta työyhteisön muodostaa kuitenkin sen jäsenet. Pyrimme valitsemaan ensimmäisessä vaiheessa mielestämme parhaiten luovuuden kulttuuria rakentavat yritykset mukaan tähän ainutlaatuiseen työyhteisöön. Otamme tulevat jäsenet vahvasti myös mukaan toiminnan kehittämiseen. Uskon, että tästä tuleekin jotain ainutlaatuista”, iloitsee Erätuli-Kola.

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset