Lappeenrannan Galleria haluaa virkeän keskustan

 

Trevian Asset Managementin hallinnoima kauppakeskus Galleria Lappeenrannassa haluaa elävöittää kauppakeskustoimintaansa ja rakentaa yhdessä muiden keskustatoimijoiden kanssa vahvaa ja elävää kaupunkikeskustaa.

Lappeenrannan Galleria haluaa virkeän keskustan

Galleria on Lappeenrannan keskustassa sijaitseva kauppakeskus, joka haluaa palveluidensa kautta tarjota ihmisille arjen kohtaamisia. Kauppakeskuksen sijainti Kauppakadun ja Marianaukion välissä on keskeinen ja helposti saavutettava, ja ympärillä on liiketoimintaa tukemassa muita vastaavia toimijoita. 

Trevianin mukaan Gallerian vuokralaisten tyytyväisyys on suurta: 86 % kauppakeskuksen vuokralaisista suosittelisi Galleriaa aktiivisesti toimitilakumppanina.

Pandemia-ajan ohella Lappeenrantaan Venäjältä saapuvan turismiliikenteen katkeaminen on muuttanut alueen kehitystä. Treviainin mukaan vuonna 2019 venäisturistit käyttivät Etelä-Karjalan alueella tuoteostoihin yli 268 miljoonaa euroa. Vuoden 2021 luvut yltävät toistaiseksi vain murto-osaan tästä. Kotimaan matkailusta odotetaan tasapainotusta alueen taloudelle.

– Lappeenranta on yksi Suomen klassisimmista kesäkaupungeista. Satama on kaunis, mutta sen lisäksi kaupunkiin tulisi luoda vahva visio elävästä ydinkeskustasta, jota voidaan elävöittää paitsi palveluilla myös tapahtumilla. Keskustan toimijoiden tulisi yhdessä kaupungin kanssa rakentaa niin paikallisille kuin vierailijoille viihtyisiä kohtaamispaikkoja ja sitä kautta elinvoimaa koko alueelle, jotta viime aikojen haasteista voidaan ponnistaa eteenpäin, kertoo Gallerian kauppakeskuspäällikkö Sari Mustapää.

Galleriassa yhteisöllisyyttä ja kaupunkilaisten osallistamista on alettu toteuttaa asiakastoiveisiin pohjautuvan uudistus- ja brändityön avulla. 

Gallerian liiketiloissa toimivat H&M, Lindex, KappAhl, Vila, Nordea, Securitas, LähiTapiola, Carlings, BikBok, Cubus, KICKS ja Change sekä toimistotiloissa Kuuloxi, GoSaimaa, EcoNosto ja Silmuke. Kauppakeskukseen etsitään parhaillaan kahvilatoimijaa. Lisäksi Galleriassa toimii Mehiläinen.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset