Korkia laajentaa kiinteistöliiketoimintaan

 

Sijoittamiseen, rahoittamiseen ja kehittämiseen erikoistunut Korkia laajentaa kiinteistöliiketoimintaan. Samalla KTM Markus Liimatainen on nimitetty uuden liiketoiminta-alueen johtoon 4.1.2019 alkaen.

Korkia laajentaa kiinteistöliiketoimintaanKuva: Pixabay

Uusi avaus kiinteistömarkkinaan täydentää Korkian instituutiosijoittajille ja Private Banking-asiakkaille suunnattua tuotevalikoimaa uusilla, matalamman riskiluokan kassavirtaa tuottavilla sijoituskohteilla.

”Vaikka kiinteistösijoittamisen kaksinumeroiset tuottoluvut tuskin jatkuvat ja tuotto tasaantuu, on pitkän aikavälin tuotto-odotus asunto- tai tonttisijoittamisessa noin 4-6 prosenttia. Kiinteistösijoittamisen hyödyt ovat ilmeisiä; jatkuva kassavirta, osakemarkkinaa matalampi riski ja ymmärrettävä sijoituskohde”, Korkian toimitusjohtaja Pauli Mäenpää toteaa.

”Suomessa eri alueiden tuottoerot tulevat jatkossa sijoittajille selvemmiksi. Pitkäjänteinen kiinteistösijoittaja keskittyy kasvukeskuksiin ja niiden lähialueisiin, joille on positiivinen muuttovirta ja joissa talouskasvun ajurit ovat kunnossa.”, hän jatkaa.

Kiinteistösijoitustoiminnan vetäjänä 4.1.2019 alkaen aloittaa KTM Markus Liimatainen, jolla on merkittävä kokemus alalta mm. analyytikkona ja kiinteistörahastojen salkunhoitajana FIM Varainhoidon palveluksessa.

”Odotan innolla työskentelyä uudenlaisessa ja dynaamisessa, vastuullisuutta ohjenuoranaan pitävässä rahoituksen, varainhoidon ja konsultoinnin yhdistävässä Korkiassa. On mielenkiintoista olla mukana luomassa uusia rahastoja ja auttaa Korkian nykyisiä ja tulevia asiakkaita varallisuuden kasvattamisessa”, kertoo Markus Liimatainen. 


Korkia on kansainvälisesti toimiva sijoittamiseen, yritysten kehittämiseen ja rahoittamiseen erikoistunut yritys. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2017 6,5 M€, asiakkaamme ovat kotimaisia ja kansainvälisiä sijoittajia, yrityksiä ja instituutioita. Tiimimme koostuu yli 75 asiantuntijasta 9 toimipisteessä ja toimintaamme tukee vahva Advisor-verkosto. www.korkia.fi

 

Luokitukset

Toimitilat Nimitykset

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset