Kansallis-yhtiöt ostaa toimisto- ja liikekiinteistön Myyrmäestä

 

Turkulainen kiinteistösijoittaja ja -kehittäjä Kansallis-yhtiöt on ostanut Trevianilta 3750 neliön suuruisen toimisto- ja liikekiinteistön Vantaan Myyrmäestä, Liesikuja 7:stä. Kiinteistö on Myyrmäen aseman ja Myyrmannin kauppakeskuksen vieressä. Kansallis-yhtiöille kohde on ensimmäinen Vantaalla.

Kansallis-yhtiöt ostaa toimisto- ja liikekiinteistön Myyrmäestä

 

– Kohde sijaitsee erityisen mielenkiintoisella alueella, sillä Myyrmäki on Vantaan suurin kaupunginosa ja alue kehittyy voimakkaasti, kertoo Kansallis-yhtiöiden toimitusjohtaja Ilkka Paju

 

Kohde on täyteen vuokrattu, ja rakennuksen suurimpia vuokralaisia ovat Autismisäätiö ja Vantaan kaupunki. Muita vuokralaisia ovat muun muassa ruokakauppa, kuntosali ja hammaslääkäriasema. 

 

 Myyjänä on Trevianin hallinnoima rahasto. Trevian on suomalainen kaupallisten kiinteistöjen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö.

 

 – Myynti on rahaston strategian mukainen. Muitakin toimikautensa päättävän rahaston kohteita myydään aktiivisesti paraikaa, toteaa Juha Rantonen Trevian Asset Management Oy:stä.

 

 – Tämä on jo toinen kauppa, jonka olemme onnistuneet viemään päätökseen korona-aikana. Olen tyytyväinen, että olemme pystyneet tekemään hyviä kauppoja meneillään olevasta poikkeustilanteesta huolimatta. Meillä on edelleen investointikykyä, mikäli kiinnostavia kohteita tulee tarjolle, painottaa Ilkka Paju.

 

 Marraskuussa Kansallis-yhtiöt myi toimisto- ja liikekiinteistön Helsingin Fredrikinkadulta ruotsalaiselle Fastighets Ab Balder -kiinteistösijoitusyhtiölle. 

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset