Kanrestalle uusi ravintola Vallilan Konepajan alueelle

 

Ravintoloitsija Kanresta Oy on avannut uuden Atelier7-ravintolan Helsinkiin Vallilan Konepajan alueelle Fredriksbergin toimitilakorttelin D-talon alakertaan. D-talon päävuokralainen on MTV Oy. Ravintolan chef on Sauli Kemppainen.

Kanrestalle uusi ravintola Vallilan Konepajan alueelle

Kanrestan mukaan ravintola tarjoilee arkisin lounasta, jonka suunnittelussa on otettu huomioon myös vegaanit asiakkaat. 

– Haluamme palvella erityisesti Fredriksbergin ja koko Konepaja-alueen yritystoimijoita tarjoilemalla herkullista lounasta. Lounasaikaan tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja sekä nopean lounaan tarvitsijoille että pidemmän kaavan mukaan nautiskelijoille. Illallisella keskitymme olennaiseen: laadukkaisiin, aitoihin, maanläheisiin ja luonnonmukaisiin raaka-aineisiin ja vahvoihin makuihin, Sauli Kemppainen kertoo. 

– Signature-menumme on hummeripohjainen. Käytämme menuun yhden kokonaisen hummerin, joka maistuu alkupalasta jälkiruokaan asti eikä taatusti jätä ketään kylmäksi. Uudenvuodenaatoksi olemme kehittäneet oman spesiaalin viiden ruokalajin menun juhlaan sopivine juomineen, Kemppainen sanoo.  .

Kanresta Oy toimii valtakunnallisesti yli 30 ravintolassa sekä tapahtumatalossa. Kanresta jakaa osinkonsa omistajansa Suomen Kansanterveysyhdistyksen Suomen Terveydelle -keräyksen kautta Lastentautien tutkimussäätiölle, Sydänliitolle, MIELI Suomen Mielenterveys ry:lle ja Vanhustyön keskusliitolle.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset