Kamppi Helsinki mukaan Helsinki City Markkinoinnin verkostoon

 

Kauppakeskus Kamppi Helsinki on aloittanut yhteistyön Helsinki City Markkinointi ry:n kanssa kehittääkseen ydinkeskustan vetovoimaa.

Kamppi Helsinki mukaan Helsinki City Markkinoinnin verkostoonKuvassa Kamppi Helsingin kauppakeskusjohtaja Tiina Fågel ja Helsinki City Markkinoinnin hallituksen varapuheenjohtaja Peggy Bauer.

Helsinki City Markkinointi on Helsingin ydinkeskustan alueella toimivien yritysten ja yhteisöjen verkosto, joka lisää alueen toimijoiden ja kaupungin välistä vuorovaikutusta sekä tiedonkulkua. Kamppi Helsinki liittyy verkostoon kehittämään keskustaa vetovoimaisena ostos- ja palvelualueena.

– Haluamme työskennellä yhdessä alueen toimijoiden kanssa, sillä niin pystymme lisäämään Helsingin keskustan vetovoimaa tehokkaammin kuin yksinämme. Houkutteleva, vilkas ja viihtyisä keskusta on meidän kaikkien etu, kauppakeskusjohtaja Tiina Fågel sanoo.

Helsinki City Markkinointi järjestää muun muassa yleisötapahtumia, joihin jäsenet voivat ottaa osaa. Jäsenet voivat myös saada yhdistyksen kautta apua muilta omien tapahtumiensa ja kampanjoidensa suunnitteluun ja toteutukseen.

– Olemme todella iloisia yhteistyön aloittamisesta Kamppi Helsingin kanssa. Tämä on Helsinki City Markkinoinnille strategisesti hyvin tärkeää, sillä mitä monipuolisempi jäsenistö sitä monipuolisempaa tarjontaa voimme yhdessä kehittää Helsingin ydinkeskustan houkuttelevuuden lisäämiseksi, sanoo Helsinki City Markkinoinnin hallituksen varapuheenjohtaja Peggy Bauer.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset