JLL:n Tero Lehtonen Jatke-konsernin hallituksen jäseneksi

 

Tekniikan tohtori Tero Lehtonen on nimitetty Jatke-konsernin hallituksen jäseneksi. Lehtonen on työskennellyt viimeiset 15 vuotta kiinteistöalan neuvonantopalveluita tarjoavan JLL:n palveluksessa, joista viimeiset kaksi vuotta yrityksen Suomen toimitusjohtajana.

JLL:n Tero Lehtonen Jatke-konsernin hallituksen jäseneksiTero Lehtonen

Ennen liittymistään JLL:lle Lehtonen teki akateemisen uran Teknillisen korkeakoulun ja Arizona State Universityn tutkijana. Lehtonen on RAKLIn hallituksen jäsen, Keskuskauppakamarin kiinteistönarviointilautakunnan jäsen sekä Proptech Finlandin Advisory Boardin jäsen. Aiemmin hän on toiminut myös RICS:n Suomen hallituksen jäsenenä sekä Jones Lang LaSalle Finland Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

– Jatke on kasvanut ja kehittynyt viime vuosina vahvasti, ja näen yrityksen jatkavan kasvupolulla. Vaikka kilpailu onkin tiukkaa ja markkinaympäristö aiempaa haastavampi, on markkinassa tilaa toimijalle, joka ei pysähdy paikalleen, tuntee asiakkaansa ja heidän tarpeensa, panostaa henkilöstöönsä sekä on taloudellisesti hyvässä kunnossa, Lehtonen toteaa.   

– Tero Lehtonen tuo mukanaan kiinteistökehittämisen kokemusta ja näkemystä. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme hänet joukkoomme. Toivotamme Tero Lehtosen lämpimästi tervetulleeksi Jatke-konsernin hallitukseen, sanoo Jatke-konsernin hallituksen puheenjohtaja Juha Pekka Ojala.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset