Jatke rakentaa Cramolle toimitilat Vantaalle

 

Jatke Oy rakentaa Cramo Finland Oy:lle uuden pääkonttorin sekä varasto-, logistiikka-, ja keskuskorjaamotilat Vantaan Åbyn alueelle. Hankkeen kokonaislaajuus on noin 24 000 neliötä, joista logistiikka-, korjaamo- ja varastotilat ovat noin 21 000 neliötä ja toimistorakennus noin 3000. Rakennusten lisäksi rakennetaan pihalle varastointitilaa. Hanke valmistuu keväällä 2021.

Jatke rakentaa Cramolle toimitilat VantaalleHavainnekuva

Cramo Finland Oy:n uudet toimitilat toteutetaan yhteisyritykselle, jossa sijoittajina ovat Fennia Varainhoidon Terrieri Kiinteistöt Ky ja A. Ahlström Kiinteistöt Oy. Kyseessä on Jatke Oy:n kehittämä hanke, jossa Jatke Oy toimii myös kohteen KVR-urakoitsijana. Hankkeen arvo on yli 40 miljoonaa euroa.

”Tämä on Jatkeelle merkittävä hanke ja osoitus aktiivisesta kiinteistökehitystoiminnastamme,” Jatke Oy:n toimitusjohtaja Hannu Anttonen sanoo.

”Yhteistyö Fennian ja Jatkeen kanssa on ollut asiantuntevaa ja sujuvaa. Cramon varasto- ja logistiikkatoimintojen keskittäminen pääkaupunkiseudulla tulee jatkossa paremmin palvelemaan kaikkia Cramo Finland toimintoja Suomessa, mikä tuo tehokkuutta toimintaamme”, toteaa Cramo Finland Oy:n kiinteistöjohtaja Aarno Heikkilä.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset