Jätkäsaaren Unity on hotelli pitkäaikaiseen majoittumiseen

 

Unity Helsingin studiohuoneistot, työtilat sekä hotellitason palvelut mahdollistavat asukkaille uudenlaisen tavan elää ja asua yhdessä. Sisustussuunnittelussa on ollut mukana brittiläisen Tom Dixonin toimisto.

Jätkäsaaren Unity on hotelli pitkäaikaiseen majoittumiseenKuva: Hayley Le

Syyskuun alussa aukeava Unity Helsinki on tarkoitettu ensisijaisesti pidempiaikaiseen majoittumiseen ja työmatkalaisille. Unity Helsinki on myös toimistohotelli, josta voi varata käyttöönsä työpöydän tai kokoushuoneen.  

Asukkaiden käytössä on työtilojen lisäksi muun muassa kuntosali ja saunatilat. Rakennuksessa on kattobaari, joka on avoinna kaikille. 

– Kokonaisvaltaisen asumiselämyksen taustalla on tavoitteemme muuttaa ihmisten tapaa asua ja elää yhdessä. Haluamme rakentaa Unityn ympärille uudenlaisen inspiroivan yhteisön, Unityn Suomen maajohtaja Tina Kaikkonen kertoo.

Unityn kohteet on sisustettu yhteistyössä brittisuunnittelija Tom Dixonin suunnittelutoimiston kanssa. Suunnittelufilosofiastaan tunnettu Dixon on yhdistänyt jokapäiväisen elämän monikäyttöisiin ja esteettisiin huonekaluihin.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset