Jari Heinonen ja Aija Kosonen S-Pankin kiinteistövarainhoitoon

 

Diplomi-insinööri Jari Heinonen on aloittanut kiinteistökehitysjohtajana kiinteistöjohtamispalveluita tuottavassa S-Pankki Kiinteistöt Oy:ssä ja tradenomi Aija Kosonen S-Pankki Toimitila Erikoisrahaston asset managerina.

Jari Heinonen ja Aija Kosonen S-Pankin kiinteistövarainhoitoonAija Kosonen ja Jari Heinonen

Jari Heinosen vastuulla on uusien kiinteistösijoituskohteiden kehittäminen ja yhtiön hallinnoimien, olemassa olevien kiinteistöjen arvon kasvattaminen kiinteistökehityksellä. Heinosella on yli 20 vuoden kokemus kiinteistö- ja rakennusliiketoiminnasta. Ennen S-Pankkiin siirtymistään Heinonen vastasi kiinteistökehityksestä Technopolis Oy:ssä.

Aija Kosonen on aiemmin toiminut Technopoliksessa Vantaan Aviapolis -kampuksen asiakaspäällikkönä.

Vuodenvaihteessa S-Pankki-konsernin yhtiöt S-Pankki Rahastoyhtiö Oy ja S-Pankki Pääomarahastot Oy hallinnoivat seitsemää kiinteistösijoitusrahastoa, jotka sijoittavat varansa eri kiinteistöluokkiin, kuten asuntoihin, metsään, toimitiloihin ja tontteihin. 

Rahastot omistavat yhteensä yli 2 700 asuntoa, 64 toimitilakiinteistöä, 507 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa, yli 27 000 hehtaaria metsää sekä 185 asunto- ja toimitilatonttia. 

Lisäksi S-Pankki Kiinteistöt tuottaa hallinnointi- sekä kiinteistöjohtamispalveluita viidelle yhteissijoitukselle sekä kahdelle kiinteistösijoitussalkulle. Yhteensä hallinnoitavaa kiinteistövarallisuutta on yli 2,1, miljardia euroa.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset