Input interior avaa uuden showroomin

 

Input interior jatkaa satsaustaan Suomessa ja avaa virallisesti uuden Helsingin showroominsa Helsinki Design District -alueella 16.1.2020.

Input interior avaa uuden showroomin

Helsinki Design District on luovien tekijöiden keskittymä Helsingin sydämessä. Input interior aloitti Suomessa kolme vuotta sitten kolmen henkilön voimin. Tänään Input interiorilla Suomessa työskentelee yhteensä lähes 30 henkilöä Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

– Viime aikojen upea kasvu on tulosta siitä, että olemme onnistuneet ottamaan asemamme itsenäisenä kalustetoimittajana markkinalla. Ilman omaa tuotantoa voimme aina tarjota arkkitehdeille ja asiakkaille markkinoiden laajimman valikoiman sisustusratkaisuja suomalaisilta ja kansainvälisiltä tuotemerkeiltä. Seuraavana askeleena avaamme nyt Helsingin uuden showroomin, jossa voi tutustua ja inspiroitua tarvelähtöisistä ratkaisuistamme toimistojen ja elinkeinoelämän, hotelli- ja ravintola-alan, koulujen ja oppilaitosten sekä terveydenhuollon tarpeisiin, sanoo Site Manager Birinder Singh Input interiorilta Helsingistä.

– Avustamme asiakkaitamme sisustukseen ja työympäristöratkaisuihin liittyvissä asioissa ja siksi on tärkeää, että omat tilamme ovat modernit ja inspiroivat. Koemme myös, että viihtyisät tilat houkuttelevat ammattitaitoisia työntekijöitä rekrytointiprosesseissa, Birinder Singh sanoo.

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset