Innovation House laajentaa Otaniemessä

 

Syyskuussa aukeaa kerroksen verran uutta coworking-tilaa Otaniemessä, kun Innovation House laajentaa.

Kasvun myötä tarjolla on tilaa 100 uudelle jäsenelle Espoossa, kun Innovation Housen coworking & businesshome -konsepti avaa syyskuussa uuden kerroksellisen yhteisöllisiä työskentelytiloja eri alojen yrityksille.

Innovation House laajentaa Otaniemessä

Innovation House on pääomasijoittajista, yrityksistä, startupeista koostettu uudenlainen kansainvälinen businesshome-konsepti, jonka tarkoitus on yhdistää startupit ja korporaatiot. Se haluaa luoda tulevaisuuden työskentelypaikan, jossa ympäristö tukee työhyvinvointia, yhteisöllisyyttä ja uudistumista.

Kotimainen nuori yritys avasi ensimmäisen toimipisteensä Otaniemeen hieman yli kaksi vuotta sitten, ja on sen jälkeen laajentanut kahteen sijaintiin Helsingissä sekä ensimmäiseen kansainväliseen kohteeseensa Singaporessa. Innovation House tarjoaa tällä hetkellä yhteisön yli 100 yritykselle, työpisteitä on 800.

”Meille Otaniemen Innovation Housen kehittäminen on strategisesti mielenkiintoista. Tämän kasvun myötä pystymme paremmin palvelemaan jonolistalla olevia startupeja ja uusia jäseniksi hakevia. Haluamme luoda entistä joustavammat mahdollisuudet yhteisömme yrittäjille kasvattaa liiketoimintaansa, koska meille kaikkein tärkeintä on aidosti tukea asiakkaitamme ja varmistaa heidän tyytyväisyytensä”, Innovation Housen toimitusjohtaja Petra Erätuli-Kola kertoo.

Innovation House sijaitsee Otaniemessä yliopistokampuksen, teknillisten alojen yritysten ja startup-kulttuurin keskiössä. Espoo Marketingin toimitusjohtaja Jaana Tuomi korostaa alueen merkitystä startup-ekosysteemille.

”Otaniemi kehittyy ja luo yhden maailman huippualustoista startupeille. Espoolle on hienoa, että Innovation House pystyy vastaamaan kasvaneeseen kysyntäänsä. Espoolla on intohimoa luoda Otaniemestä maailman huippu startup-keskus”, Tuomi sanoo.

Innovation Housen mukaan muuttuva työelämä on lisännyt yhteisöllisten työtilojen kysyntää. Samalla kilpailu uusien coworking-toimijoiden kesken on kova ja erottautumiseen tarvitaan jotain omaperäistä.

"Jokainen meistä tarvitsee työyhteisön, teit sitten töitä kotoa käsin tai osana globaalia organisaatiota. Aikaisemmin yhden yrityksen fyysinen työtila sisälsi yhden työyhteisön (ja organisaation), nyt ja tulevaisuudessa samassa tilassa on useamman organisaation edustajia muodostaen oman yhteisönsä. Tuki ja välittäminen on meille kaikille olennaista - Innovation Housen tiloissa ei jää yksin!" toteaa Innovation House:n hallituksen jäsen Ilkka Kaikuvuo.

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset