Inlook-konsernin toimitusjohtaja vaihtuu

 

Sisärakentamiseen erikoistunutta kotimaista Inlook-konsernia yli 20 vuotta johtanut Arto Lehtonen jättää tehtävänsä, ja konserni nimittää uuden toimitusjohtajan ennen vuodenvaihdetta. Väliaikaisena toimitusjohtajana on Jyri Salonen.

Inlook-konsernin toimitusjohtaja vaihtuuKuva: inlook.fi

Hiltusen perheen omistaman Inlook-konsernin hallitus ja toimitusjohtaja Arto Lehtonen ovat yhteisellä päätöksellä sopineet, että Lehtonen siirtyy sivuun tehtävistään kesäkuussa 2022. Lisäksi on sovittu, että hän avustaa uutta väliaikaista toimitusjohtajaa Jyri Salosta.

–Olemme kiitollisia Arto Lehtoselle hänen mittavasta, pitkäaikaisesta panoksestaan konsernin kasvuun ja kehitykseen. Päätimme valita väliaikaisen toimitusjohtajan ja antaa aikaa sekä työrauhaa uuden toimitusjohtajan valinnalle, kertoo Inlook-konsernin hallituksen puheenjohtaja Arto Pohjonen.

Vakinaisen toimitusjohtajan etsiminen konsernille aloitetaan heti, ja tavoitteena on, että uusi toimitusjohtaja aloittaa viimeistään ensi vuoden alussa. Väliaikaisena toimitusjohtajana toimivan Salosen tukena on väistyvän toimitusjohtajan lisäksi hallituksen puheenjohtaja Pohjonen.

–Jyri Salosella on vankka kokemus rakentamisesta, taloudesta ja myös Ruotsin markkinassa toimimisesta. Hänen tehtävänään on auttaa konsernin liiketoiminnan seuraavan kehitysaskeleen valmistelussa, Pohjonen sanoo.

Konsernin tavoitteena on kasvaa Pohjoismaiden johtavaksi sisärakentamisen toimijaksi. Kasvun ja kansainvälistymisen rakentaminen sekä alan edelläkävijyyden jatkuva säilyttäminen edellyttävät uudelta toimitusjohtajalta vankkaa kokemusta ja näkemystä sisärakentamisliiketoiminnasta.

–Uusi toimitusjohtaja tulee täyttämään omistajien tavoitteita liiketoiminnan kehittämiselle, ja uskomme vahvasti, että tämä muutos johdossa on positiivinen askel eteenpäin, Pohjonen toteaa.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset