iLOQ jatkaa yhteistyötä Kimi Räikkösen kanssa

 

Digitaalisten lukitusratkaisujen iLOQ jatkaa yhteistyötään entisen Formula 1 -maailmanmestarin Kimi Räikkösen kanssa myös kaudella 2021.

iLOQ jatkaa yhteistyötä Kimi Räikkösen kanssa

 

Alfa Romeo Racing Orlen -tallissa ajava Kimi laittaa iLOQin logolla varustetun kypärän päähänsä talvitauon jälkeen, kun talvitestit alkavat Bahrainissa maaliskuussa. iLOQ on tehnyt yhteistyötä Kimin kanssa vuodesta 2019. 

 

– Kimin aika ja sitoutuminen iLOQiin on auttanut meitä lisäämään näkyvyyttämme ja jälleenmyyjiemme määrää sekä laajentamaan asiakaskuntaamme. Kimi on ollut hyvä keulahahmo yrityksen brändin rakentamisessa ja vahvistanut mainettamme johtavana toimijana digitaalisten lukitusratkaisujen alalla. Jatkamme tämän menestyksen hyödyntämistä, sillä haluamme lisätä kasvua Euroopan ulkopuolella, toteuttaa laajentumissuunnitelmamme idässä, lännessä ja Lähi-idässä sekä tehdä ratkaisujemme hyödyt tutuiksi uusille asiakkaille, kumppaneille ja sidosryhmille maailmanlaajuisesti, kertoo iLOQin markkinointijohtaja Joni Lampinen.

 

– Yhteistyö iLOQin kanssa on sujunut todella hyvin. Vuoden 2020 poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi osallistuin virtuaalitapahtumiin ja yritysverkostoitumiseen sekä autoin yritystä markkinointiviestinnän ja digitaalisen sisällön luomisessa. Odotan innolla edessä olevaa kilpailukautta. Toivottavasti tapaan paljon yrityksen asiakkaita ja yhteistyökumppaneita jälleen kasvotusten kisaviikonloppuina ja voin auttaa yritystä tulemaan maailmanlaajuisesti tunnetuksi kertomalla digitaalisten lukitusratkaisujen hyödyistä, Kimi Räikkönen toteaa.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset