If Vakuutus Keilalammen vuokralaiseksi

 

Regenero Oy on solminut pitkän vuokrasopimuksen If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliikkeen kanssa. If siirtää vuoden 2021 alussa kaikki 650 pääkaupunkiseudun toimihenkilöään Keilalammen kiinteistöön. Ifin tulo Keilaniemeen monipuolistaa alueen nykyistä elinkeinorakennetta.

If Vakuutus Keilalammen vuokralaiseksiKeilaniemenranta. Kuva: Arkkitehtitoimisto Sarc Oy

”Uudet toimitilat suunnitellaan henkilöstön hyvinvoinnin ja yhteistyön edistämiseksi. Tilasuunnittelussa otetaan huomioon kehittyvien työtapojen ja vuorovaikutuksen mahdollistaminen”, toteaa Ifin toimitilapäällikkö Tapio Karaus.

Keilalampi saneerataan kattavasti Leed Gold -sertifikaatin täyttäväksi 2020-luvun moderniksi toimitilaksi. YIT vastaa kohteen saneeraustöistä suunnitteluineen, ja kaikki rakennustyöt toteutetaan vuoden 2020 aikana. Kohde on osa yli 100 000 neliömetrin laajuista Regeneron Keilaniemenranta-projektia, jossa luodaan alueelle uutta kaupunkiympäristöä ja palvelukeskus.

”Ifin siirtyminen alueelle varmistaa koko hankkeen ensimmäisen päävaiheen valmistumisen suunnitellussa aikataulussa 2021 alkupuolella. Tällöin on valmiina Keilaniemenrannan tori, jolla sijaitsevat paviljonkirakennukset tarjoavat erilaisia palveluita alueen käyttäjille. Accountor Towerissa ja Keilalammen kiinteistössä on kokonaisuudessaan 2 500 työpaikkaa ja 38 000 neliömetriä toimitiloja. Alueella on yli 500 pysäköintipaikkaa sekä laajat polkupyöräparkit yritysten henkilöstöä ja vieraita varten”, toteaa Regeneron hallituksen jäsen Kari Helin.

Keilaniemenrannan aluetta on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa. Yhtenä osana kehittämistä on rantaraitin elävöittäminen ja palveluiden tuominen alueelle. Paviljonkirakennusten lisäksi Accountor Toweriin on tulossa muun muassa Lucy in the Sky -maisemaravintola, Ole Fit -kuntokeskus, päivittäistavarakauppa sekä päiväkotipalvelut. Keilaniemenrantaan on myös suunnitteilla 170 metriä korkea hotelli- ja toimistokiinteistö.

”Espoon kaupungin myötävaikutus asioiden toimeenpanossa ja onnistumisessa on ollut merkittävä kaikissa vaiheissa. Olemme kiitollisia saadessamme olla mukana Espoon merkittävimmän kaupunkialueen kehityksessä”, sanoo YIT:n kaupunkikehityksen johtaja ja Regeneron hallituksen puheenjohtaja Juha Kostiainen.

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset