Hemsö yhteistyöhön Newsecin kanssa

 

Yhteiskuntakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö Hemsö on solminut valtakunnallisen yhteistyösopimuksen Newsec Property Asset Management Finland Oy:n kanssa. Newsec toimii jatkossa kiinteistöjohtamisen kumppanina Hemsön nykyisissä ja tulevissa kiinteistöissä Suomessa.

Hemsö yhteistyöhön Newsecin kanssaKuva: hemso.se/fi (Wellu Hämäläinen)

Sopimus kattaa operatiivisen kiinteistöjohtamisen, yhtiöhallinnon sekä asuntovuokrauksen. Newsec aloittaa Hemsön kiinteistökohteiden haltuunoton 1. heinäkuuta ja varsinaisen asiakasvastuullisen työn 1. elokuuta.

– Odotamme innolla yhteistyön alkamista ja kiinteistöjemme johtamisen kehittämistä. Kumppanuus Newsecin kanssa vahvistaa Hemsön asiakaslähtöistä ja sujuvaa kiinteistönhoitoa. Panostuksia teemme myös entistä enemmän kiinteistöjen terveellisyyteen ja turvallisuuteen, kertoo Hemsön tekninen johtaja Mika Kvist.

– Toimistoverkkomme on valtakunnallinen, ja sen ansiosta pystymme tukemaan Hemsön kasvua Suomessa sekä varmistamaan, että Hemsön vuokralaiset saavat nopeaa ja paikallista palvelua, Newsecin liiketoimintajohtaja Niklas Jalonen toteaa.

Uudet kiinteistöpäälliköt kiertävät kohteissa lähiviikkoina. Samassa yhteydessä Hemsö ottaa muutamien kohteidensa kiinteistöjohtamisen omaan hoitoonsa.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset