Helsinki-Vantaalle tulossa paljon uusia palveluja

 
Helsinki-Vantaan lentoasemalle avataan uusia ravintoloita, kahviloita ja myymälöitä. Palveluiden kehittämisessä seurataan trendejä ja matkustajien toiveita.
Helsinki-Vantaalle tulossa paljon uusia palvelujaKuva: Finavia/PES Arkkitehdit

– Helsinki-Vantaan uudistuksessa valokeilassa on suomalainen kädenjälki ja osaaminen, sillä valtaosa avautuvista palveluista on kotimaisia, Helsinki-Vantaan kaupallisen liiketoiminnan johtaja Nora Immonen Finaviasta sanoo.

Helsinki-Vantaalle avautuu kesän ja syksyn aikana 17 uutta ravintolaa ja myymälää. Finavian mukaan uudet palvelut luovat lentoasemalle noin 170 uutta työpaikkaa. Liiketilaa valmistuu lisää noin 3000 neliötä, mikä laajentaa liiketilat terminaalissa 29 000 neliöön.

Uusia palveluja tarjoavat muiden muassa hampurilaisravintola Bastard Burgers, kasvispainotteista ruokaa tarjoava Fafa’s ja  Toastery-kahvila. Oak Barrel -baari lisää asiakaspaikkojansa ja ruokatarjontaansa.

Syksyllä 2023 aloittaa seitsemän uutta myymälää, esimerkiksi Ruohonjuuri, Moomin Shop, Kankurin Tuvan ympärivuotinen joulumyymälä sekä koru- ja designmyymälä Via Minnet.

Suurin osa ravintoloista ja myymälöistä sijoittuu uudelle palvelu- ja kohtaamisalueelle, jota rakennetaan entisen lähtöaulan paikalle.

 

 

 
 
 

Uusimmat uutiset