Hartela rakentaa Veripalvelulle uudet tilat Vantaan Vehkalaan

 

Hartela rakentaa Veripalvelulle uudet tilat Vantaan Vehkalaan, juna-aseman viereen, hyvien yhteyksien äärelle. Uudisrakennuksen on ostanut Pohjoismaiden suurin listattu kiinteistösijoitusyhtiö Fastighets Ab Balder ja Veripalvelu on heidän vuokralaisensa.

Hartela rakentaa Veripalvelulle uudet tilat Vantaan VehkalaanVisualisointikuva Vantaan Vehkalaan rakentuvista Veripalvelun uusista tiloista

Veripalvelu on toiminut jo vuodesta 1972 Helsingin Kivihaassa. Uuden hankkeen myötä Veripalvelun tuotanto, laboratorio, logistiikkatilat sekä tukitoiminnot tulevat siirtymään Vantaan Vehkalaan moderneihin tiloihin. Rakennustyöt alkavat kesällä 2020 ja niiden arvioitu valmistumisaika on kesällä 2022. Tiloissa tulee työskentelemään noin 300 henkilöä.

"Saamme uusissa tiloissa kaikki toimintomme pelaamaan entistä paremmin yhteen. Voimme myös kehittää tuotantoprosesseja entistäkin sujuvammiksi ja käyttää uutta teknologiaa niin tuotannossa kuin varastoinnissa. Myös varautuminen poikkeustilanteisiin paranee" ,Veripalvelun johtaja Martti Syrjälä sanoo.

Hankkeen sijoittajana toimii Pohjoismaiden suurin kiinteistösijoitusyhtiö Fastighets Ab Balder.

"Tuleva Veripalvelun tilan sijainti Kehäradan sekä tärkeiden valtaväylien, Hämeenlinnanväylän ja Kehä III:n kupeessa, tarjoaa logistisesti loistavat yhteydet niin lentokentälle kuin logistiikkakeskuksiin”, Fastighets Ab Balder:in toimitusjohtaja Erik Selin sanoo.

Kokonaan Vantaan kaupungin omistuksessa olevan Vehkalan 28 hehtaarin laajuisen yritysalueen on mahdollista tarjota jopa 10 000 työpaikkaa.

"Veripalvelu on hieno lisä Vehkalaan, koska hanke vahvistaa Vantaan kaupungin visiota Vehkalan työpaikka-alueesta korkean osaamisen työpaikkojen keskittymänä”, tonttipäällikkö Armi Vähä-Piikkiö Vantaan kaupungilta toteaa.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset