Hartela ja Ilmarinen myivät Ristikon Evli Vuokratuotolle

 
Hartela ja Ilmarinen ovat myyneet Helsingin Konalassa sijaitsevan kauppakeskus Ristikon kotimaiselle Erikoissijoitusrahasto Evli Vuokratuotolle.
Hartela ja Ilmarinen myivät Ristikon Evli VuokratuotolleKuva: Hartela

Kauppakeskus Ristikko on palvellut asiakkaita vuodesta 2008 lähtien ja laajentunut vuosien varrella. Nykyiseen laajuuteensa Ristikko valmistui vuonna 2015. Ristikko on toteutettu Hartwallin entiseen logistiikkakeskukseen.

Ristikossa on 13 700 neliötä vuokrattavaa pinta-alaa ja noin 330 autopaikkaa.

– Kohde on kehittynyt viime vuosina hyvään suuntaan. Meillä on myös hyviä kokemuksia lähialueita palvelevista päivittäistavaravetoisista kauppakeskuksista viime vuosien haastavassa markkinaympäristössä. Vajaakäyttö kauppakeskuksissa pääkaupunkiseudulla on vähäistä, ja myynnit tilojen käyttäjillä ovat kehittyneet lähes kautta linjan positiivisesti, Evlin rahaston salkunhoitaja Heidi Tilli sanoo.

– Hartelan ja Ilmarisen omistuksen aikana kauppakeskus Ristikko on kehittynyt pitkäjänteisellä kiinteistökehittämisellä päivittäistavaravetoiseksi palveluiden keskittymäksi Helsingin Konalassa, Hartelan hankekehitysjohtaja Ilmari Hämäläinen toteaa.

Tehdyn kiinteistökaupan neuvonantajina olivat MREC Oy ja Asianajotoimisto Merilampi Oy.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset