Hakaniemen Siltasaari 10 kiinnostaa

 

Kiinteistösijoitusyhtiö Antiloopin mittavin saneerausprojekti valmistuu pian, kun Hakaniemen uusi helmi Siltasaari 10 avaa ovensa marraskuussa. Antiloopin mukaan useita vuokrasopimuksia on jo allekirjoitettu.

Hakaniemen Siltasaari 10 kiinnostaa

Kiinteistöön avautuu useita ravintoloita, muiden muassa Story, Lopez y Lopez ja Moloko.

– Olemme erittäin innoissamme saadessamme julkistaa Hakaniemen paraatipaikalle näin hyvän valikoiman uusia ravintolatulokkaita. Siltasaari 10:n myötä alue elävöityy huomattavasti, sinne tulee aivan uudenlaista sykettä, kohteen Asset Manager Tuomas Hulkkonen sanoo.

Siltasaari 10:n uusiin toimistotiloihin muuttavat muun muassa markkinointitoimisto Dentsu, tapahtuma-alusta Brella, digitaalisen liiketoiminnan konsultointiyritys Frantic, tilintarkastuspalveluja tarjoava Tilintarkastusrengas, tilitoimisto ja ohjelmistotalo Tilitoimisto Lemon Tree sekä suuren muotiketjun Suomen pääkonttori. Elannon talona tunnettuun kohteeseen tekevät paluun myös S-Market ja Emotion. Lisäksi Siltasaari 10:een on tulossa Antiloopin joustotilakonsepti POOL, joka tarjoaa tilaratkaisuja muutoksen tahtiin.

– POOL lupaa olla asiakkailleen aina sopiva ja palvelee erikokoisia tilatarpeita, oli kyse sitten pientoimistotilasta, neuvottelutilasta, podcast-studiosta tai tapahtumatilasta. Ripauksen luksusta ja rennon työilmapiirin tarjoaa POOL Business Lounge, johon yksilöt ja yritykset voivat tulla työskentelemään aina kunkin työpäivän tarpeen mukaan, POOL-tiloja luotsaava Associate Director Johanna Sarekoski kertoo.

Siltasaari 10:lle haetaan sekä LEED-ympärostöluokituksen platinatason sertifikaattia että käyttäjien hyvinvointiin keskittyvän WELL-luokituksen gold-sertifikaattia.

– Toteutunut vuokralaiskysyntä on ilahduttanut meitä ja osoittaa asiakkaidemme näkevän kehittyvän Hakaniemen juuri niin vetovoimaisena kuin toivoimmekin. Meille on tärkeää, että kiinteistö on aina tiiviissä vuorovaikutuksessa lähiympäristönsä kanssa, siksi kehityskohteenamme ei koskaan ole pelkkä kiinteistö, vaan koko lähialue työntekijöineen ja asukkaineen, Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi toteaa.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset