Haaparannassa avattu kolmen maan markkinoita tavoitteleva Triple B

 

Haaparannan entinen K-Raudan kiinteistö on nyt Triple B, Business Beyond Borders. Tiloihin haetaan erikokoisia ostosmatkailijoita sekä teollisuutta palvelevia yrityksiä Ruotsista ja Suomesta.

Haaparannassa avattu kolmen maan markkinoita tavoitteleva Triple B
 

”Triple B:n ideana on tarjota usealle yritykselle mahdollisuus tehdä kauppaa yhdestä sijainnista kolmeen maahan, mikä on aikamoinen etulyöntiasema kaupan alan yritykselle”, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Antti Herajärvi.

 

”Haluamme tarjota yrityksille tilaa kasvaa ja kehittyä joustavasti. Pyrimme omalta osaltamme tukemaan rajat ylittävää kauppaa tarjoamalla vuokralaisille myös käytännön neuvoja ja vinkkejä siitä, kuinka naapurimaan markkinoille on helpompi tulla”, Herajärvi lupaa. Hänen mukaansa Haaparannan IKEA-vetoinen outlet-alue on ainutlaatuinen kokonaisuus Euroopankin mittakaavassa. Haaparannan alueella vierailee vuosittain jopa 1,2 miljoonaa ihmistä, ja alle kolmen tunnin ajomatkan sisällä asukkaita on noin 900 000.

 

Triple B:n erikoisuus on noin 1500 neliön kokoinen shop-in-shop -alue, josta yritykset voivat vuokrata messuseinillä muodostettuja 12 - 200 neliön suuruisia tiloja. Herajärven mukaan se on tarkoitettu matalan kynnyksen tilaksi esim. yrityksen kansainvälistymiseksi. Tilaan voi perustaa täyden messuosaston, mutta yhtä hyvin myös miehittämättömän showroomin esimerkiksi verkkokauppaa tukemaan. Tiloja on mahdollista myös vuokrata kokoustilaksi tai toimistoksi, jossa voi kohdata asiakkaitaan. 

 

Rakennuksesta voi vuokrata perinteisiäkin liiketiloja. Tilaa on myös raskaammalle toiminnalle, esimerkiksi asennus- tai tuotantokäyttöön.Triple B:n ensimmäinen vuokralainen on autoliike Bilmax, joka markkinoi autoja kummallekin puolen rajaa yhdestä osoitteesta. 

 

”Bilmax on löytänyt Haaparannalta aidon strategisen edun liiketoiminnalleen. Tämä mahdollisuus on Triple B:n myötä nyt tarjolla muillekin”,toimitusjohtaja Antti Herajärvi toteaa.

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset