Forenomille uusi huoneistohotelli Tampereen Kauppatorille

 

Kotimainen majoituspalvelu Forenom avaa uuden 61 hotellihuoneiston kohteen Tampereen Kauppatorille vanhaan KOP:n käytössä olleeseen pankkirakennukseen.  

Forenomille uusi huoneistohotelli Tampereen Kauppatorille

Huoneistohotelli asettuu Kansallis-Osake-Pankin Vilho Penttilältä tilaamaan rakennukseen, joka valmistui vuonna 1910. Arkkitehtuurissa kansallisromantiikka näkyy graniitista tehdyssä näyttävässä julkisivussa, sisätiloiltaan pankki suunniteltiin jugendin henkeen. Rakennuksen kunnostamisessa sekä sisustussuunnitelmassa on Forenomin mukaan otettu huomioon kohteen historia. Rakennus on ollut toimistona ennen nykyistä hotellikäyttöä.

Uudessa huoneistohotellissa on neljässä kerroksessa 61 pitkäaikaiseen asumiseen varusteltua huoneistoa, jotka vaihtelevat kooltaan yksiöistä kolmioihin. Forenomin mukaan yhteen huoneistoon mahtuu ilman lisävuoteitakin nelihenkinen perhe tai seurue. Huoneistoissa on keittiö ja kylpyhuone. Majoittua voi yhdestä yöstä useisiin kuukausiin. Forenomin mukaani hinnoittelu suosii pitkään majoittuvia: hinta on sitä edullisempi, mitä pidempään majoittuu.

– Emme ole tavallinen hotelli, vaan palvelumme on suunniteltu tukemaan myös pidempää viipymistä kaupungissa. Asiakkaamme elävät mahdollisimman normaalia, omannäköistään arkea - laittavat ruokaa, pesevät pyykkiä ja rentoutuvat työpäivän päätteeksi hulppeissa tiloissa keskustan tuntumassa. Panostamme myös helppouteen: avainkoodi tulee tekstiviestillä, ja koko palvelumme on saatavilla verkossa vuorokauden ympäri, kertoo Forenomin Tampereen aluepäällikkö Emmi Ahokas.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset