Fellowmind muuttaa Martelan entiseen pääkonttoriin

 

Liiketoimintajärjestelmien, pilvi- ja tietoturvaratkaisujen, datan ja analyytikan asiantuntijayritys Fellowmind muuttaa Espoosta Helsingin Pitäjänmäelle, Martelan entiseen pääkonttoriin. Tilaa tulee 1200 neliötä aiempaa enemmän.

Fellowmind muuttaa Martelan entiseen pääkonttoriinHavainnekuva: dSign Vertti Kivi & Co

Takkatie 1:ssä sijaitseva toimistorakennus on vuokrattu kokonaan Fellowmindille ja remontoitu täysin viimeisen vuoden aikana. Uudessa toimistorakennuksessa on 4960 neliöitä ja neljä kerrosta. Lisätilaa tulee noin 1 200 neliön verran nykyiseen Espoon Säterinportissa sijaitsevaan toimistoon verrattuna.

Toimistorakennuksen kellarissa on tilaa polkupyörille sekä autopaikkoja, joissa voi ladata sähköautoja. Auton ja polkupyörän lisäksi uuteen toimistoon pääsee helposti julkisilla yhteyksillä: lähellä on juna-asema, bussipysäkki sekä Raide-Jokerin pysäkki.  

Ennen hankkeeseen ryhtymistä Fellowmind kysyi työntekijöiltään, mitkä olisivat ne syyt, miksi he haluaisivat tulla jatkossa toimistolle. Tärkeimpien syiden joukkoon nousivat kollegat, sosiaalisten kontaktien tarve ja kahvihetket kollegoiden kanssa. Myös mahdollisuus syödä lounasta toimistolla nähtiin tärkeäksi syyksi käydä toimistolla.  

– Uusi toimistomme Helsingissä on suunniteltu tarkasti meidän ihmisten toiveita kuunnellen ja mahdollistaa nyt yhteisen sparrailun ja ajanvieton erilaisissa tiloissa kollegoiden kesken ja asiakkaiden kanssa, ja lisäksi siihen voi yhdistää hyvän ja terveellisen ruoan, päivän kuntoilut ja vaikkapa yhteisen saunaillan intensiivisen workshoppailun päälle, Fellowmindin Suomen maajohtaja Ville Hemilä sanoo.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset