EstateGurun kolmas kvartaali: liikevaihto + 81 %

 

Kiinteistövakuudellisten yrityslainojen välittäjän EstateGurun  lainamäärä kasvoi vuoden kolmannella neljänneksellä 28,4 miljoonasta eurosta 52,6 miljoonaan euroon ja liikevaihto miljoonasta eurosta 1,9 miljoonaan euroon verrattuna vuoden 2020 vastaavaan aikaan.

EstateGurun kolmas kvartaali: liikevaihto + 81 %Kuva: estateguru.co

Kasvun selittää EstateGurun mukaan  Saksan ja Viron markkinat 23,5 miljoonan ja 13,4 miljoonan euron osuuksillaan. Sijoittajien määrä nousi 10,4 %. 

EstateGuru joukkorahoitti kolmannella kvartaalilla 248:aa hanketta, joiden yhteisarvo oli 52,6 miljoonaa euroa. Yrityksen mukaan keskimääräinen tuotto takaisin maksetuista lainoista vuoden 2021 kolmannella vuosineljänneksellä oli 10,4 %.

– Yksi kolmannen vuosineljänneksen kohokohdista oli päättämämme 5,8 miljoonan euron A-sarjan pääomarahoituskierroksemme. Kierroksen johtava sijoittaja oli TMT Investments Plc, brittiläinen pääomasijoittaja ja julkinen yhtiö, joka oli varhainen sijoittaja myös Boltissa ja Pipedrivessa. Muiden sijoittajien joukossa olivat sveitsiläiset pääomasijoittajat Verve Ventures ja Swiss Immo Lab ja tsekkiläisen investointipankin J&T:n investointipankkihaara J&T IB Capital Markets. Sijoituksia tehtiin myös Itävallasta, Saksasta ja Kyprokselta. Meillä on kunnianhimoinen teknologia- ja laajentumissuunnitelma tuleville vuosille ja tämän varainhankintakierroksen menestys antaa meille täydellisen mahdollisuuden toteuttaa, ja tarjota jatkossakin kaikille sijoittajille ja lainanottajille paras kiinteistörahoitusalusta, sanoo EstateGurun toimitusjohtaja ja perustajajäsen Marek Pärtel.

EstateGuru.co on vuonna 2014 perustettu Euroopan johtava kiinteistövakuudellisten yrityslainojen markkinapaikka pienille ja keskisuurille yrityksille sekä kansainvälinen sijoitusalusta sijoittajille ympäri maailman. Estateguru Finland Oy on finanssivalvonnan rekisteröimä ja valvoma lainamuotoisen joukkorahoituksen välittäjä.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset