Conficap ostaa 48 000 neliötä logistiikkaliiketilaa pääkaupunkiseudulla

 

Conficap ostaa Aberdeen Standard Investmentsin hallinnoimalta rahastolta kolme pääkaupunkiseudulla sijaitsevaa logistiikkakiinteistöä.

Torstaina 29.11.2018 solmitun kaupan myötä Conficapin haltuun siirtyy kolme logistiikkakiinteistöä osoitteissa Ruukintie 18, Espoo, Valuraudankuja 3, Helsinki sekä Tikkurilantie 10, Vantaa. Kiinteistöt sijaitsevat keskeisillä paikoilla pääliikenneväylien välittömässä läheisyydessä.

Conficap ostaa 48 000 neliötä logistiikkaliiketilaa pääkaupunkiseudullaKuvituskuva. Lähde: Pixabay

Kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on yhteensä 48 000 m2 ja sisältää logistiikka- ja toimistotiloja. Kiinteistöt ovat valmistuneet vuosina 1965–1991. Conficap on varautunut investoimaan kohteisiin. Omistajan vaihtuminen ei vaikuta nykyisiin vuokrasopimuksiin.

”Sijoituksen myötä pystymme tarjoamaan logistiikkayrityksille edullisesti laadukasta, monipuolista toimitilaa pääkaupunkiseudun keskeisillä sijainneilla. Investointi tukee strategiaamme, jonka mukaisesti keskitymme toimistoihin ja logistiikkakiinteistöihin Suomen kasvavissa keskuksissa pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella. Kuluneen vuoden aikana olemme tehneet merkittäviä investointeja ja ostaneet toimistokiinteistöjä muun muassa Helsingin keskustasta Vuorikadulta sekä Pitäjänmäestä”, kertoo Conficapin kiinteistöjohtaja Atte Köykkä.

Conficapin organisaatiolla on pitkä kokemus kiinteistömarkkinoilta. Yhtiön kiinteistöliiketoiminta koostuu kiinteistöomistuksista Suomen kasvukeskuksissa sekä osuuksista yhteissijoituksissa ja kiinteistörahastoissa.

”Perheyrityksenä haluamme toimia kestävästi ja pitkäjänteisesti, ja harkitut, huolella valitut kiinteistösijoitukset tukevat strategiaamme. Seuraamme edelleen aktiivisesti kiinteistömarkkinoita ja tartumme tilaisuuksiin, jotka vahvistavat kiinteistöportfoliotamme ja luovat arvoa meille ja kumppaneillemme”, Köykkä sanoo.

Conficap on suomalainen perheyritys, jonka historia ulottuu yli sadan vuoden taakse. Konserni koostuu neljästä liiketoiminta-alueesta. Conficap omistaa talotekniikkayhtiö Are Oy:n, minkä lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa sekä strategisia noteerattuja osakeomistuksia.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset