Colliers Varman asuntosalkun johtamiskumppaniksi

 

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on valinnut Colliersin asuntosalkkunsa kiinteistöjohtamisen kumppaniksi. Varman asuntosalkussa on yli 4300 asuinhuoneistoa, joista suurin osa sijaitsee pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Jyväskylässä.

Colliers Varman asuntosalkun johtamiskumppaniksiKuva: varma.fi

Kiinteistöjohtamisen sopimus kattaa Varman asuntoportfolion kohteiden teknisen ja kaupallisen johtamisen sekä vastuullisuusjohtamisen. Sopimuksen kautta Colliersille siirtyy johdettavakseen noin 60 asuinkohdetta 1.7.2023 alkaen.

– Varmalla on tahtotila vahvistaa kohteidensa vastuullisuusjohtamista, sekä varmistaa tuotot tulevissa markkinatilanteissa aktiivisella teknisellä ja kaupallisella kiinteistöjohtamisella. Kumppanuus on todella tärkeä Varmalle, ja Colliersin joustava ja ammattitaitoinen ote sekä valmius panostaa palveluihinsa luovat hyvän pohjan toimivalle kumppanuudelle, Varman asuntosijoituspäällikkö Sarianna Sipola sanoo.

– Colliers on investoinut viime vuosina merkittävästi kiinteistöjen tiedolla johtamiseen, palveluinfrastruktuuriin, vuokralaiskokemukseen ja vastuullisuusjohtamiseen, mikä näkyy kohteiden kohonneina käyttöasteina, energiatehokkuutena ja asiakastyytyväisyytenä. Pitkäaikainen kokemuksemme kiinteistöjohtamisesta yhdistettynä aktiiviseen kehitystyöhömme tarjoavat erinomaiset lähtökohdat Varman asuntosalkun menestyksekkäälle johtamiselle, toteaa Colliers Asuntojen liiketoimintajohtaja Patrick Ghraizi.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset