CityMarkilla 30-vuotisjuhlavuosi - Suomessa lähes 10 vuotta

 
CityMarkilla 30-vuotisjuhlavuosi - Suomessa lähes 10 vuotta

CityMark on toiminut Suomessa lähes kymmenen vuoden ajan linkkinä toimitiloja vuokralle tarjoavien kiinteistönomistajien ja uusia tiloja etsivien yritysten välillä. Pohjoismaissa toimivan CityMarkin juuret ulottuvat vuoteen 1991, jolloin toiminta käynnistyi Ruotsissa. CityMarkin viettää siten 30-vuotisjuhlavuottaan.

– Olemme muuttuneet vuosikymmenten aikana myyntiliidien tuottajasta kokonaisvaltaiseksi toimijaksi kiinteistöalan markkinoilla, CityMarkin operatiivinen johtaja Daniel Roos kertoo.

Suomen myyntiryhmäpäällikkö Heidi Perkiö toteaa, että CityMarkin tietokanta on ainutlaatuinen palvelu toimitilojen vuokramarkkinoilla. Se perustuu CityMarkin tutkimuksen laadukkaaseen tiedonkeruuseen ja aitoon vuorovaikutukseen.

– CityMarkin tietokannasta löytyvät yritykset, joiden vuokrasopimus nykyisissä tiloissa on päättymässä tai joiden suunnitelmissa on muutto toisiin tiloihin. Se on oleellinen tieto kiinteistönomistajille, jotta nämä voivat osoittaa markkinointinsa kohderyhmälleen juuri oikeaan aikaan.  

Kiinteistöomistajat voivat poimia CityMark-tietokannasta yritykset, joille heillä on tarjolla ratkaisu uusiksi toimitiloiksi. CityMarkilla on myös palvelu, jossa kiinteistönomistajan toimesta kartoitetaan potentiaaliset vuokralaiset vapaina oleviin toimitiloihin.

Toimitiloja etsiville yrityksille CityMarkin palvelu on ilmainen. Näin tieto vapaista toimitiloista saavuttaa mahdollisimman suuren kohderyhmän.

CityMark markkinoiden äärellä

CityMark aloitti Suomessa vuonna 2012 ja se on osa rakennusalan tietopalveluihin erikoistunutta RPT Byggfakta Oy:tä, jonka toimipaikka on Espoossa. CityMarkin myynnin ja tutkimuksen parissa työskentelee kymmenkunta henkilöä.

– Sijaintipaikka on etumme, koska valtaosa asiakkaistamme ja yhteistyökumppaneistamme on pääkaupunkiseudulla. Me tunnemme alueen toimitilamarkkinat, myyntiryhmäpäällikkö Heidi Perkiö korostaa.

CityMark toimii tänä päivänä Suomen ja Ruotsin lisäksi Norjassa ja Tanskassa noin 50 työntekijän voimin.  Suomen CityMark kuuluu RPT Byggfakta Oy:n kautta Byggfakta Group -konserniin, jolla on yli tuhat työntekijää.

CityMarkin toiminta kehittyy palvellakseen asiakkaita yhä paremmin. Suomessa lanseerataan lähitulevaisuudessa analyysipalvelu, joka on jo käytössä Ruotsissa.

– Analyysipalvelu tuli mukaan liiketoimintamalliimme kaksi vuotta sitten, kun konsernimme hankki Strateg Fastighetskonsult AB:n, joka myös aloitti toimintansa 30 vuotta sitten. Voimavaramme onkin molempien yritysten vahva historia alalla, operatiivinen johtaja Daniel Roos toteaa.

Vuoden 2021 aikana julkaistavassa kuusiosaisessa juttusarjassa tutustumme tarkemmin CityMarkin historiaan, tutkimukseen ja projekteihin sekä saamme myös tietää, mitä asiakkaamme sanovat palvelusta.
Teksti: Irene Murtomäki

 

 
 
 

Uusimmat uutiset