CBRE REDI:n kiinteistöjohtajaksi

 

Globaali kiinteistöalan asiantuntijayritys CBRE on aloittanut kauppakeskus REDI:n kiinteistöjohtajana 1.9.2020. CBRE huolehtii jatkossa esimerkiksi REDI:n kilpailukyvyn kasvattamisesta ja kaupallisesta kehittämisestä.

CBRE REDI:n kiinteistöjohtajaksiKuva: Mikael Lindén

Uuden kiinteistöjohtajan myötä REDI sanoo panostavansa jatkossa entistä voimakkaammin asiakaskokemuksen parantamiseen ja vihreisiin arvoihin. REDI:n johtajana jatkaa helmikuussa 2019 aloittanut Aleksi Salminen

 

– CBRE:n myötä saamme rutkasti lisävauhtia tekemiseen. Kaupunkilaisten toiveesta olemme tehneet kevään ja kesän aikana isoja muutoksia REDI:n viihtyvyyteen, sisustukseen ja palvelutarjontaan. Tulevan syksyn ja kevään aikana luvassa on lisää uusia investointeja ja yllättäviäkin kokeiluja, Salminen kertoo. 

 

REDI:n kävijäluvut ovat kevään koronakriisistä huolimatta olleet tasaisessa kasvussa. Elokuu oli Salmisen mukaan odotettua positiivisempi. 

 

– REDI sijaitsee jatkuvasti kehittyvän Kalasataman ja loistavien kulkuyhteyksien keskiössä. REDI:llä on aivan valtava potentiaali, ja tulemme laittamaan CBRE:n koko globaalin ja paikallisen osaamisen peliin, jotta saamme yhdessä rakennettua REDI:stä aidosti alueen asukkaiden olohuoneen. Meille siirtyy upea ja ammattitaitoinen tiimi, ja tulemme yhdessä Aleksin ja muiden kanssa tekemään merkittäviä toimenpiteitä keskuksen asiakaskokemuksen parantamiseksi, kertoo CBRE Finlandin operatiivinen johtaja Siri Tulikoura

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset