Bob W osti virolaisen Estonishing Stayn

 

Tilapäismajoitusta tarjoava suomalainen Bob W on ostanut virolaisen tilapäismajoituksia tarjoavan Estonishing Stay Apartmentsin. Yrityskaupassa Estonishing Stayn kiinteistöt siirtyvät Bob W:n brändin alle, minkä myötä Bob W:n Virossa sijaitseva majoituskapasiteetti kolminkertaistuu.

Bob W osti virolaisen Estonishing StaynBob W tarjoaa tilapäismajoitusta muun muassa Tallinnan Telliskivessä. Kuva: bobw.com

Bob W toimii tällä hetkellä Suomessa, Virossa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa, ja se sanoo laajenevansa myös Saksaan ja Alankomaihin. Lähitulevaisuudessa yrityksellä on 1200 huoneistoa 28 kiinteistökohteessa 15 kaupungissa. Bob W jsanoo pyrkivänsä kasvamaan uusille markkinoille yhteistyössä kiinteistökumppanien ja sijoittajien kanssa. Estonishing Stay on Bob W:n ensimmäinen yrityshankinta.

– Voimien yhdistäminen Bob W:n kanssa on hienoa, sillä jaamme saman vision majoituspalvelualan uudesta kategoriasta. Odotamme innolla yhteistyötä, jonka myötä laajennamme kiinteistöverkostoamme alueellisesti uusien kiinteistösijoittajien tuella, sanoo Estonishing Stayn toinen perustaja Gerdi Arst.

– Olemme todella onnekkaita päästessämme toivottamaan Estonishing Stayn tervetulleeksi Bob W -perheeseen. Meillä on nyt kasassa uskomaton kattaus lahjakkuutta ja kiinteistöjä, joiden suorituskyvyn maksimoimiseksi hyödynnämme Bob W:n teknologiaa, resursseja ja kyvykkyyksiä, Bob W:n toimitusjohtaja-perustaja Niko Karstikko toteaa.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset