Bitwards mukaan Atean Smart Office -konseptiin

 

Mobiiliavainyritys Bitwards liittyy IT-palvelutalo Atean Smart Office -kumppaneihin. Mobiiliavaaminen tehostaa kiinteistöjen käyttöä turvallisesti kellon ympäri ja mahdollistaa eri lukkovalmistajille lukkojensa digitalisoinnin.

Bitwards mukaan Atean Smart Office -konseptiin

Bitwards on kehittänyt mobiiliavainratkaisun, jolla voidaan tehdä kaikki ovet mobiilisovelluksella avattaviksi ja lukittaviksi ovityypistä riippumatta. Bitwardsin pilvipohjainen alusta ja mobiilisovellukset tekevät perinteiset avaimet tarpeettomiksi. Ratkaisu soveltuu erilaisiin rakennuksiin ja niiden oviin, säilytystiloihin, kaappeihin ja kaikkeen, missä on tarvittu perinteistä avainta tai kulkutunnistetta. Useat lukkovalmistajat ovat integroineet Bitwards teknologian lukkoihinsa mahdollistaen ratkaisun skaalaamisen globaaleilla markkinoilla.

– Mobiiliavaaminen tekee kulun- ja pääsynhallinnasta helpompaa, turvallisempaa ja kustannustehokkaampaa. Perinteinen avaintenhallinta jää pois ja tilojen tehokkaampi käyttö tulee mahdolliseksi, sillä ”älyavaimia” eli kulku- tai pääsyoikeuksia voi jakaa mobiilisovellukseen juuri oikeille käyttäjille ja myös määräajaksi, Bitwardsin perustaja ja toimitusjohtaja Eljas Saastamoinen kertoo.

Atean Smart Office -konsepti integroi mobiiliavaamisen ja kulunvalvonnan lisäksi tilavaraukset, infonäytöt, vierailijahallinnan, tilojen käytön ajantasaisen seurannan, sensorit sekä Atean toimittaman ict-teknologian ja tietoturvan. tavoitteena on rakentaa ketterä ja yhteistyökykyinen työympäristö, mikä parantaisi työntekijöiden työpäiväkokemusta.

– Yhdistämme toimitilojen käytön osa-alueet modernin teknologian avulla, ja tarjoamme palvelukokonaisuuden, jota asiakkaan olisi itse työlästä koota, yhdistää ja ylläpitää. Bitwardsin mobiiliavaaminen tuo konseptiin tärkeän lisän. Älykäs toimisto tuottaa dataa, jonka avulla on helpompi tehdä parempia päätöksiä, Atean Digitaalisen työpaikan ratkaisuista- ja palveluista vastaava Petteri Kauria kertoo.

– Olemme kehittäneet tätä pitkäjänteisesti ja se on markkinoiden monipuolisin toimitilakonsepti. Olemme toimittaneet jo useita eri laajuista toteutusta ja laajennamme konseptia parhaillaan Sote-sektorille, Kauria toteaa.

Luokitukset

Toimitilat

 

Uutiskirje

Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset