Biltemalle tonttivaraus Hyvinkään Veikkarista

 

Hyvinkään kaupungin kehittämisjaosto on päättänyt tonttivarauksesta Biltema Real Estate Finland Oy:lle. Varattu tontti on kooltaan noin 2,7 hehtaaria, ja se sijaitsee Veikkari VT3 -alueella.

Biltemalle tonttivaraus Hyvinkään VeikkaristaKuva: Raimo Uunila/Grape Productions Oy

Tontille on tarkoitus rakentaa noin 7250 kerrosneliön kokoinen Biltema-tavaratalo. Tonttivaraus on voimassa 31.3.2022 asti. Varausaikana Biltema tekee tarvittavat tutkimukset ja tarkan hankesuunnittelun. Varatun tontin naapuriin rakennetaan parhaillaan Motonetin myymälää.

– Uuden konseptimme mukainen rakennus on noin kaksi kertaa suurempi kuin nykyiset olemassa olevat rakennukset. Tavaratalo tulee työllistämään arviolta 20–25 henkilöä ja kevät/kesäsesongissa työntekijämäärä saattaa nousta jopa 40 henkilöön, kertoo Biltema Real Estate Finlandin rakennuttajapäällikkö Kai Magnusson.

–Tavoitteenamme on käynnistää hankkeen rakennustyöt loppukeväästä 2022, ja siten rakennuksen valmistuminen olisi arviolta loppukeväästä 2023, Magnusson toteaa.

– Hyvinkään kaupungin näkökulmasta Bilteman hanke on erittäin positiivinen. Se kertoo siitä, että kaupungissa on vetovoimaa ja samalla vahvistaa entisestään Hyvinkään merkitystä alueemme kaupallisena veturina, Hyvinkään elinkeinopäällikkö Jyrki Käki sanoo.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset