Bayer asettui Tapiolan Sydänpuuhun

 

Bayerin uudet toimitilat ovat Espoon Tapiolassa olevassa, vuonna 2005 valmistuneessa Sydänpuussa. Kiinteistön omistaa Green Yield Finland, ja sitä vuokraa Trevian.

Bayer asettui Tapiolan Sydänpuuhun

Tapiolan Sydänpuu on Arkkitehtitoimisto Helin & Co:n suunnittelema, pääosin puuelementeistä rakennettu vuonna 2005 valmistunut 4-kerroksinen rakennus. Valmistuessaan se oli Trevianin mukaan Euroopan korkein puurakennus.

Bayer Oy:llä on toimipisteet Turussa ja Espoossa, ja Espoon toimipisteessä toimii myös Bayerin Pohjois-Euroopan alueorganisaation, Bayer Nordicin, pääkonttori. Bayer on asettanut globaaliksi tavoitteekseen saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2030 mennessä, ja yksi keino tämän saavuttamiseksi on muun muassa vastuulliset toimitilaratkaisut.   

– Yrityksillä on ilmastonmuutoksen hillitsemisessä merkittävä rooli. Me Bayerilla haluamme, että kasvumme on sekä ekologisesti että taloudellisesti kestävää, ja olemmekin vähentäneet hiilidioksidipäästöjämme kolmessa vuodessa peräti 89 % muun muassa siirtymällä Turun tuotantolaitoksellamme kokonaan uusiutuvaan energiaan. Espoon toimitilaratkaisu tukee osaltaan vastuullisuustavoitteemme toteutumista, sanoo Bayer Nordicin vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Kati Nyman.

– Koko arvoketjun kattava hiilijalanjäljen seuraaminen on olennainen osa toimenpiteiden arviointia. Trevianin rooli on tukea Bayerin kaltaisia yhtiöitä ilmastotavoitteissaan toimitilaratkaisujen kautta. Taloudellinen kasvu ja kestävä kehitys tukevat toisiaan, siksi vastuullisuuden on oltava kaikkien toimialojen yhteinen pyrkimys ja näkyvä osa jokaisen yhtiön omaa liiketoiminnan strategiaa, kertoo Trevianin vastuullisuudesta vastaava johtaja Kim Särs.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset