Arelta ylläpitopalvelut S-Pankin kiinteistöihin

 

Talotekniikkayritys Are on sopinut kiinteistöjen ylläpitopalveluiden tuottamisesta S-Pankin hallinnoimiin 37 kiinteistöön koko Suomessa. Tavoitteena on mahdollistaa hyvät olosuhteet tilojen vuokralaisille ja parantaa kohteiden energiatehokkuutta.

Arelta ylläpitopalvelut S-Pankin kiinteistöihinMäntsälän Keskuskatu 1 on yksi S-Pankin kiinteistöistä. Kuva: toimitilat.s-pankki.fi/kiinteistot

Ylläpitopalvelusopimuksen myötä Aren energiamanageri aloittaa S-Pankin hallinnoimissa kiinteistöissä energiatehokkuuden asiantuntijana.

– Kumppaniksi haluttiin toimija, jonka talotekninen osaaminen vastaa tarpeitamme valtakunnallisesti. Aren sitoutuminen ylläpitotoiminnan jatkuvaan kehittämiseen S-Pankki Kiinteistöjen kanssa vaikutti valintaamme. Erinomaisena esimerkkinä tästä on Aren, uudella lähestymiskulmalla tarjoama energiamanageri-palvelu, S-Pankki Kiinteistöjen ylläpitopäällikkö Aki Paavola sanoo.

Energiamanageri auttaa energiankäytön hallinnassa sekä optimoinnissa, tavoitteena energiakulutuksen ja ympäristövaikutusten hallinta osana jokapäiväistä ylläpitotoimintaa.

 Pitkäaikainen yhteistyömme laajenee ja kehittyy jatkuvasti. Erityisen innostavaa on käynnistää energiamanageeraus S-Pankin kohteissa, mikä tukee niin Aren toimintaa kuin asiakkaan kokonaisenergiajohtamistakin - yhdessä paketissa,  Aren S-Pankki asiakkuutta hoitavan yksikön johtamisesta vastaava Timo Lilja toteaa.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset