Areim ostaa toimistorakennuksen Helsingin Sörnäisistä

 

Areim on ostanut Assai Commercialilta toimisto- ja liikekiinteistön, joka sijaitsee osoitteessa Hämeentie 31, Sörnäisten metroaseman kupeessa. Rakennuksessa on noin 7000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa, ja se on saneerattu laajalti 2019–2020. 

Areim ostaa toimistorakennuksen Helsingin Sörnäisistä

Rakennuksessa on Areimin mukaan kehityspotentiaalia Sörnäisten ja Kallion alueella. Areim aikoo investoida kiinteistön energiatehokkuuden parantamiseen.

– Hämeentie 31 sopii sijaintinsa ja tyylinsä puolesta erinomaisesti Areimin Suomen toimistoportfolioon. Rakennus sijaitsee keskeisellä paikalla kehittyvässä Helsingin itäisessä kantakaupungissa loistavien liikenneyhteyksien äärellä. Tulemme jatkamaan kohteen jalostamista vastuullisuushankkeiden kautta sekä tekemällä siitä entistä houkuttelevamman vuokralaisille ja vierailijoille. Olemme lisäksi innoissamme voidessamme olla mukana tukemassa koko alueen käynnissä olevaa kehitystä, kertoo Markus Laine, Head of Areim Finland. 

Osto täydentää Areimin  Suomen toimistosalkkua, joka keskittyy pääkaupunkiseudun keskeisille toimistoalueille. Areimin muihin omistuksiin kuuluu hajautettu asuntosalkku Suomen suurimmissa kaupungeissa, pienteollisuuskohteita pääkaupunkiseudulla sekä omistusosuus Spondasta. 

 

 
 
 

Uusimmat uutiset