Areim ostaa Glorian toimistorakennuksen Helsingin keskustasta

 

Areim on ostanut Apteekkariliitolta ja HGK:lta kaksi toimistokiinteistöä, jotka ulottuvat Pieneltä Roobertinkadulta Ratakadulle ja Yrjönkadulle. Rakennuksissa on noin 7 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa. HGK jää kohteeseen vähemmistöomistajaksi omiin liikuntatiloihinsa, jotka se on omistanut aina rakennuksen valmistumisesta lähtien vuodesta 1928.

Areim ostaa Glorian toimistorakennuksen Helsingin keskustasta

– Tämä sijoitus on erinomainen lisä Areimin Suomen toimistoportfolioon. Rakennukset sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingissä, ja niillä on erityinen historiansa. Olemme innoissamme mahdollisuudesta päästä kehittämään tiloja vastaamaan vuokralaisten tarpeita vaalien samalla rakennusten henkeä ja arvoa, kertoo Markus Laine, Areimin Suomen-maajohtaja. 

Areim aikoo investoida kiinteistöihin merkittävästi tulevina vuosina. Rakennukset tarjoavat paljon kehitysmahdollisuuksia korjausinvestointien ja tilakäyttöjen uudelleen suunnittelun kautta.

Osto täydentää Areimin Suomen toimistosalkkua, joka keskittyy pääkaupunkiseudulle. Areimin muita omistuksia ovat hajautettu asuntosalkku Suomen suurimmissa kaupungeissa sekä omistusosuus Spondasta.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset