ARE:lle suuri ylläpitosopimus Antiloopin kanssa

 

Talotekniikkayritys ARE:n vastuulle siirtyy Antiloopin 33 kohteen kiinteistönhoito, tekniset huollot, sähkökäytönjohto sekä ulkoalueiden hoito. Lisäksi sopimukseen sisältyy ARE:n energianhallintapalvelu.

ARE:lle suuri ylläpitosopimus Antiloopin kanssa

Antilooppi on pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistöomistaja, joka on tehnyt kiinteistönhoidon yhteistyötä ARE:n kanssa vuodesta 2017.

– Kiinteistönhoidon lisäksi pääsemme vaikuttamaan palveluillamme nyt myös Antiloopin kiinteistöjen energiakulutuksen hillitsemiseen, ARE:n yksikönjohtaja Tomi Auvinen kertoo.

Antilooppi on käynnistänyt energiansäästöohjelman kiinteistöissään syyskuun aikana. ARE:n mukaan sen Energiamanageri-palvelu auttaa optimoimaan Antiloopin kiinteistöjen energiankäyttöä ja tunnistamaan kohdekohtaisia energiansäästömahdollisuuksia. 

– Haluamme toimia kiinteistöalan vastuullisuustyön edelläkävijänä ja olla osaltamme mukana ratkomassa ajankohtaisia ja yhteisiä yhteiskunnallisia energiahaasteita. Siksi otamme nyt käyttöön lisäkeinoja energiakulutuksen hillitsemiseen syys- ja talvikaudella. ARE:n palveluiden mahdollistama energiansäästö toimii tässä erittäin ratkaisevassa asemassa, Antiloopin johtaja Jani Winter toteaa.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset