Are asentaa ja huoltaa Piantekin työtilamoduulit

 

Are ja Piantek ovat sopineet yhteistyöstä Piantekin valmistamien, julkisiin tiloihin tarkoitettujen Space4you-työtilojen asennuksissa, huollossa ja ylläpidossa.

Are asentaa ja huoltaa Piantekin työtilamoduulitPiantekin Space4you on irrallinen, muusta ympäristöstä eristetty tila.

– Space4you on irrallinen, muusta ympäristöstä eristetty tila. Se on omiaan toimimaan hygieenisenä neuvottelutilana tai hiljaisena työtilana. Space4you on mitoitettu siten, että se mahtuu niin avotoimistoon, liiketiloihin, kauppakeskuksiin, apteekkeihin, virastotaloihin tai muihin julkisiin tiloihin, kertoo Piantekin toimitusjohtaja Jyrki Vainio. 

Are huolehtii tilojen ammattimaisesta asennuksesta ja ylläpidosta ympäri Suomen. 

– Yhteistyön avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uudenlaisia ratkaisuja tilojen turvalliseen käyttöön, lupaa Aren Etelä-Suomen modernisointipalveluiden johtaja Sami Häkkinen. 

Lisäksi Are ja Piantek syventävät yhteistyötään myös muissa kalusteasennuksissa. Yritysten mukaan Piantekin tekninen erikoiskalusteosaaminen ja valmistus yhdistettynä Aren vahvaan tekniseen urakointiosaamiseen mahdollistavat asiakkaan tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden toimittamisen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset