Antti Pelli JLL Suomen Capital Markets -tiimiin

 

DI Antti Pelli aloittaa 1.9.2021 projektinvetäjänä (Senior Director) JLL Suomen Capital Markets -tiimissä. Hän on toiminut aiemmin mm. Genestalla ja Spondalla ja hänellä on myös konsultointikokemusta Pöyryltä.

Antti Pelli JLL Suomen Capital Markets -tiimiinAntti Pelli

JLL:lle Antti siirtyy Pareto Securitiesilta, jossa hän toimi partnerina vastaten Pareton Suomen kiinteistösijoituksista. Paretolla Antti oli edustamassa mm. Fleming Properties Ab:tä heidän ostaessaan SOK:n pääkonttorin Vallilassa noin 130 miljoonalla eurolla sekä Origa Care Ab:tä heidän ostaessaan noin 50 miljoonan euron hoivakiinteistösalkun Suomesta.

– Tiimimme on kasvanut kovaa vauhtia, ja olemme avanneet uusia liiketoimintoja kuten velkaneuvonannon aiemmin tänä vuonna. Olemme erittäin iloisia saadessamme Antin vahvistamaan tiimiämme ja kehittämään edelleen toimintaamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Antin kattava kokemus kiinteistöalalta sopii meille erinomaisesti ja saamme arvokasta tietotaitoa etenkin toimisto- ja hoivapuolen hankkeisiimme, sanoo Tero Uusitalo, Head of Capital Markets.

– Olen erittäin innoissani päästessäni liittymään JLL:n Capital Markets -tiimiin. JLL:n kansainvälinen organisaatio yhdistettynä todella osaavaan paikalliseen tiimiin antaa hienon mahdollisuuden lähteä mukaan transaktioneuvonantoon. Uskon, että erityisesti sijoittajapuolen kokemukseni johdosta pystyn tuomaan lisää osaamista ja näkemystä jo nyt vahvalle tiimille, Antti Pelli toteaa.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset