Antilooppi myy Takkatie 1:n ranskalaiselle Corumille

 

Antilooppi myy Takkatie 1:n toimistokiinteistön ranskalaiselle kiinteistösijoittajalle Corum Asset Managementille.  Kiinteistö sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä juna-aseman, bussipysäkin ja uuden Raide-Jokerin pysäkin lähellä.

Antilooppi myy Takkatie 1:n ranskalaiselle CorumilleTakkatie 1 on entinen Martelan pääkonttori, joka on nyt kokonaan vuokrattu Fellowmindille. Lue lisää: https://citymark-today.fi/fellowmind-muuttaa-martelan-entiseen-paakonttoriin-330891/uutiset.html. Kuva: Antilooppi

Kiiinteistön vuokrattava pinta-ala on noin 5000 neliötä, jonka lisäksi kohteessa on 122 autopaikkaa. Kohde on vuokrattu kokonaisuudessaan Fellowmind Finland Oy:lle.

– Kuten aikaisempi Vantaan Tietotie 9 myynti lokakuussa 2022, tämäkin on Antiloopilta strategian mukainen myynti. Antilooppi keskittyy itäiseen ja läntiseen kantakaupunkiin sekä tiettyihin muihin osamarkkinoihin pääkaupunkiseudulla, Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi sanoo.

– Olemme tyytyväisiä saadessamme siirtää omistuksen Corumille. Se saa Takkatiestä hyvän ja modernin kiinteistön sekä Fellowmindista vakavaraisen vuokralaisen, Antiloopin sijoitusjohtaja Antti Savilampi toteaa.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset