Antiloopin 8 kiinteistölle ympäristösertifiointi

 

Antiloopin kahdeksalle kohteelle myönnettiin lokakuussa BREEAM In-Use -sertifikaatit. Antilooppi aikoo sertifioida kaikki kiinteistönsä vuoteen 2023 mennessä.

Antiloopin 8 kiinteistölle ympäristösertifiointiHakaniemessä sijaitseva Ympyrätalo saavutti Excellent-tason BREEAM In-Use -ympäristösertifioinnissa.

Antiloopin mukaan nyt saaduilla sertifioinneilla yhtiön kiinteistökannan sertifiointiaste nousee yli 50 %:iin. Nyt sertifioiduista kahdeksasta kiinteistöstä neljälle myönnettiin Excellent-tason ja neljälle Very Good -tason sertifiointi.

– Tämä on meille merkittävä saavutus ja tärkeä välietappi. Ympäristösertifikaatit ovat arvostettu, konkreettinen ja läpinäkyvä osoitus kiinteistöjemme hyvästä vastuullisuuden tasosta. Uudet sertifikaatit todistavat, että olemme edenneet kiinteistöjemme vastuullisuustyössä tavoitteidemme mukaisesti, toteaa Antiloopin vastuullisuusjohtaja Hannamari Koivula.

Antilooppi käyttää BREEAM-sertifioinnin lisäksi myös LEED-sertifiointia.

– Sertifiointien tärkeys on noussut myös asiakkaidemme keskuudessa. Asiakasyrityksillämme on omat vastuullisuustavoitteensa ja -kriteerinsä, joihin toimitilojen on sovittava ja joihin sertifioinnit vastaavat osaltaan erinomaisesti, Koivula sanoo.

BREEAM In-Use arvioi jo käytössä olevien kiinteistöjen ympäristötehokkuutta. Sen mittareita ovat terveys ja hyvinvointi, liikenne, energia, vesi, kestävät materiaalivalinnat, riskienhallinta ja resilienssi, maankäyttö ja ekologisuus sekä päästöjen hallinta. Sertifiointiluokkia ovat 

Pass, Good, Very Good, Excellent ja Outstanding. Antiloopin neuvonantajana ja BREEAM-arvioijana on toiminut Granlund Oy.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset