Antiloopilta heti muuttovalmiit toimistot

 

Kiinteistöomistaja Antilooppi tuo markkinoille heti muuttovalmiit Aina Valmis -toimistot. Alle 500-neliöiset tilat sijaitsevat Antiloopin omistamissa kiinteistöissä pääkaupunkiseudulla.

Antiloopilta heti muuttovalmiit toimistot

Antiloopin mukaan Aina Valmis -toimistot on suunniteltu ja rakennettu valmiiksi laadukkaiksi, toimiviksi, viihtyisiksi ja hyvää työelämää tukeviksi. Tällä hetkellä tarjolla on noin 15 muuttovalmista toimistoa, ja tavoitteena on kasvattaa valikoimaa.

Aina Valmis -toimistot on suunnattu yrityksille, jotka kaipaavat laadukasta ja nopeasti saatavissa olevaa toimitilaratkaisua. 

– Markkina muuttuu nyt voimakkaasti. Yhä useampi yritys joutuu miettimään uusia vaihtoehtoja toimitiloille. Kaikki eivät halua käyttää aikaa ja energiaa toimitilamuutoshankkeisiin. Haluamme tarjota parhaan tilaratkaisun, joka on yrityksille mahdollisimman vaivaton, erittäin laadukas ja takaa henkilökunnan viihtyvyyden, Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi sanoo.

– Aina Valmis -toimistoissa nähdään heti se, mitä saadaan. Yritys voi näin välttää aikaa vievät valinta- ja muutostyöprosessit ja käyttää sen ajan ennemmin olennaisempiin asioihin, kuten toisiinsa, asiakkaidensa palvelemiseen ja hyvään työelämään, sanoo Antiloopin Aina Valmis -konseptista vastaava johtaja Johanna Sarekoski.

Antiloopin mukaan kaikki sen kiinteistöt sertifioidaan Leed- tai Breeam-ympäristösertifikaateille vuoteen 2023 mennessä.

– Vastuullisinta rakentamista on se, jota ei tehdä. Vastuullista ei ole puolestaan se, että tehdään toistuvasti mittavia muutostöitä tai vuokrataan tiloja, joita ei käytetä, Sahi toteaa.

Antiloopin vastuullisuusjohtaja Hannamari Koivula sanoo, että aikaa vievistä tilamuutostöistä olisi aika päästä eroon.

– Tämä on vastuullisin valinta. Tilamuutoshankkeita ja remontteja tehtäessä syntyy aina ympäristövaikutuksia ja merkittävä hiilijalanjälki, Koivula toteaa.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset