Anna-Liisa Sarasoja Newsec Suomen Property Asset Managementin toimitusjohtajaksi

 

Newsec Suomen Property Asset Management -liiketoiminnan uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 20.6.2022 alkaen TkT Anna-Liisa Sarasoja nykyisen toimitusjohtaja Miro Karttusen siirtyessä uusiin haasteisiin talon ulkopuolelle.

Anna-Liisa Sarasoja Newsec Suomen Property Asset Managementin toimitusjohtajaksiAnna-Liisa Sarasoja

Anna-Liisa on työskennellyt Newsecillä lähes kymmenen vuoden ajan useissa johtavissa tehtävissä ja rakentanut menestyksekkään uran Newsecissä ensin Corporate Real Estate -yksikössä ja viimeisen viiden vuoden ajan yrityksen varatoimitusjohtajana. 

Ennen Newsecille tuloaan Anna-Liisa työskenteli Aalto-yliopistossa ja Tanskan teknillisessä yliopistossa muun muassa professorina ja tutkijana kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen ympäristövastuullisuuden parissa. 

– Kiinteistöala on jännittävässä vaiheessa ja käy läpi suuria muutoksia nopeassa tahdissa. Integroidut ja innovatiiviset palvelut ovat tärkeitä rakennuspalikoita Newsecin asiakastarjonnassa. Meillä on ainutlaatuinen markkina-asema ja alan vahvin tarjonta “Full Service Property House” -yrityksenä, Head of Property Asset Management Nordic and Sweden Eric Johansson sanoo.

– On hienoa olla mukana Newsecin matkassa kehittämässä alaa yhä digitaalisemmaksi ja ympäristötehokkaammaksi. Meillä on mahtava joukko alan parhaita asiantuntijoita ja osaajia sekä parhaimmat asiakkaat, joiden kanssa tulemme yhdessä ottamaan seuraavan askeleen, sanoo Anna-Liisa Sarasoja.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset