5 syytä vuokrata toimitilat Virtatalosta – nämä seikat houkuttelevat uudistuvaan toimisto- ja tapahtumakiinteistöön

 

Imatran Voiman pääkonttoriksi rakennettu Virtatalo tarjoaa helposti saavutettavat toimitilat ruuhkien ulkopuolella. Tutustu vaikuttavan toimistotalon vetovoimatekijöihin!

5 syytä vuokrata toimitilat Virtatalosta – nämä seikat houkuttelevat uudistuvaan toimisto- ja tapahtumakiinteistöön
Uudistunut Virtatalo tarjoaa pääkonttoritason tilat palveluiden äärellä. Aulan näyttävä teräsveistos on Raimo Utriaisen käsialaa.

Vartin junamatkan päässä Helsingin keskustasta, aivan Myyrmäen aseman ja kauppakeskus Myyrmannin kupeessa sijaitseva Virtatalo on kokenut kahden viimeisen vuoden aikana mittavan muodonmuutoksen. Aiemmin Colosseum Business Centerinä tunnetussa kiinteistössä on uusittu talotekniikkaa, kohennettu auditorio- ja aulatiloja sekä asennettu katolle oma aurinkovoimala. Lounasravintolasta vastaa uusi, nimekäs toimija, ja tarkoituksena on myös rakentaa uusi sisäänkäynti Rajatorpantien puolelle lähemmäs rataa.

Uudistuva Virtatalo ja kehittyvä Myyrmäki tarjoavat täydelliset puitteet liiketoiminnan pyörittämiseen. Vakuuttavat faktat puhuvat puolestaan:


1. Pääkonttoritason tilat palveluiden äärellä

Imatran Voiman pääkonttoriksi 1987 rakennettu kiinteistö tarjoaa tilaratkaisuja niin pienten kuin suurtenkin yritysten tarpeisiin, näyttävässä toimisto- ja tapahtumakiinteistössä on neliöitä kaiken kaikkiaan yli 40 000. Aikaa kestävän kohteen julkisivumateriaali on suomalaista graniittia. Vaikuttavaa aulatilaa hallitsevat koristeelliset viherkasvit, kuvanveistäjä Raimo Utriaisen näyttävä, seitsemäntoistametrinen teräsveistos sekä rauhallisesti soliseva, Imatrankosken innoittama vesiaihe.

Tyylikkäistä, laadukkailla materiaalivalinnoilla viimeistellyistä tiloista on vaikea olla vaikuttumatta. Yksi Virtataloon mieltyneistä on vuorovaikutteiseen kosketusnäyttöteknologiaan erikoistunut Multitaction, joka muuttaa kiinteistöön elokuussa 2020.

– Kun menin ensimmäistä kertaa käymään Virtataloon, tuli tunne, että olisi tosi hienoa tulla tänne. Tilat ovat avarat, valoisat ja viihtyisät; pidän siitä, että talossa on paljon ikkunoita, vesiputous ja paljon vihreitä kasveja, perustelee Multitactionin henkilöstöjohtaja Mirkka Evans.

Myös kiinteistön palvelut ja verkostoitumismahdollisuudet houkuttelivat.

– Talossa on paljon erilaisia toimijoita, mikä avaa mahdollisuuksia uusiin yhteistyökuvioihin. Arvostan myös sitä, että siellä on ajateltu työn ja vapaa-ajan sujuvuutta: palvelut löytyvät samasta talosta tai sen välittömästä läheisyydestä. Talossa on muun muassa kahvila ja ravintola, kuntosali sekä postipakettien noutomahdollisuus, Evans kertoo.

Kiinteistöä vastapäätä sijaitsevassa kauppakeskus Myyrmannissa on kattava valikoima liikkeitä ja ravintoloita sekä muun muassa lääkärikeskus ja pesula. Lähialueella on myös useita oppilaitoksia, kuten Metropolian lähes 4 000 opiskelijan kampus, virastoja sekä terveys- ja liikuntapalveluita. Poikkeuksellisen laajasta kulttuuritarjonnasta vastaavat mm. Myyrmäkitalossa sijaitseva taidemuseo Artsi, paikallinen elokuvateatteri Kino Myyri sekä tapahtumapuisto Myyrmäen monttu.

Myyrmäen länsilaidalta löytyy puolestaan Vantaan monipuolisin urheilukeskus: Energia Areena, Myyrmäen jalkapallostadion, Myyrmäki-halli, kaksi jäähallia, yleisurheilukenttä, hiekkakenttä, skeittipaikka ja squashkentät sekä kuntosali muodostavat tiiviin ja toimivan kokonaisuuden, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet urheilun harrastamiseen sekä erilaisten yritys- ja kulttuuritapahtumien järjestämiseen.Virtatalon nimi kumartaa talon alkuperäiselle käyttötarkoitukselle valtion energiantuotantoyhtiön pääkonttorina ja sisätiloista löytyvien taideteosten aaltomaisen kaareville muodoille.

2. Hyvät yhteydet, sujuva logistiikka ja paljon parkkitilaa

Oletko kyllästynyt istumaan ruuhkassa tai etsimään parkkipaikkaa? Virtatalo tarjoaa sujuvan sijainnin kehäradan ja pääväylien varrella.

Helsingin keskusta ja Helsinki-Vantaan lentoasema ovat molemmat noin 15 minuutin junamatkan päässä, ja talon edestä kulkeva runkolinja 560 takaa sujuvat yhteydet Itä-Helsinkiin. Läheiseltä Hämeenlinnanväylältä, samoin kuin Vihdintieltä, pääsee kätevästi sekä pohjoiseen että etelään. Alueen vetovoimaa vahvistaa HSL:n taannoinen lippu-uudistus, jonka myötä Myyrmäestä matkustaa Helsinkiin edullisella AB-vyöhykelipulla.

Parkkitilaa on tuhannelle ajoneuvolle, sisältäen latauspaikkoja sähköautoille. Rakennus, pysäköintihalli sekä viereinen pysäköintiluola on yhdistetty toisiinsa maanalaisella käytävällä. Myös tavaraliikenteelle on kiinteistön yhteydessä hyvin tilaa.

Multitactionille hyvät yhteydet ja toimiva logistiikka olivat tilojen ohella keskeinen valintakriteeri toimitilojen valinnalle.

– Suurimmat syyt muutolle olivat kantakaupungin ruuhkista pääseminen ja tavaralogistiikan helpottaminen. Virtataloon päädyimme, koska siellä on hienot ja modernit tilat, toimiva lastauslaituri sekä hyvät yhteydet pääväylille. Myös julkisilla liikkumisen helppous ja lentokentän läheisyys ovat meille etuja, Evans sanoo.

Tietotekniikkapalveluja ja ohjelmistoratkaisuja tarjoava Prog-It muutti Myyrmäkeen niin ikään hyvien yhteyksien, toimivien tilojen ja monipuolisten palveluiden perässä helmikuussa 2020. Virtatalo tarjoaa toimivan tukikohdan liikkuvalle työlle.

– Sijainti ja saavutettavuus kuuluvat Virtatalon valtteihin: Myyrmäestä on hyvät yhteydet sekä autolla että julkisilla. Asiantuntijamme liikkuvat paljon asiakkaiden tiloissa, ja heidän täytyy päästä kulkemaan helposti. Virtatalossa on myös riittävästi parkkitilaa, toteaa Prog-Itin toimitusjohtaja Kirsti Kehusmaa.Virtatalon Solare-ravintolan keittiömestarina toimii kokkikonkari Harri Huuhko.

3. Maukasta, monipuolista ruokaa tarjoava lounasravintola

Vuoden alussa Virtatalossa aloittanut ravintola Solare on tuonut toimistokiinteistöön uusia makuja ja entistä monipuolisemman lounastarjonnan. Arkisin on tarjolla monipuolinen noutopöytä, johon kuuluu runsas salaattikattaus ja tuore leipä. Aulan kahvilassa on tarjolla pientä purtavaa ja erikoiskahveja.

Laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista valmistettu, maukas kotiruoka on ollut kävijöiden mieleen.

– Olemme saaneet lämpimän vastaanoton. Palautekirjaamme tulee kommentteja melkein päivittäin, kun asiakkaat haluavat kiittää hyvästä ruoasta ja ystävällisestä palvelusta. Salaattipöytää kehutaan useampaan otteeseen, kertoo Alcesin kehityspäällikkö Johanna Jungell.

Alcesilla on pääkaupunkiseudulla kahdeksan henkilöstöravintolaa ja yksi tilausravintola. Yhtiön taustalta löytyy kaksi tunnettua ravintoloitsijaa, Risto Pulkkinen ja Erkki Lahti, jotka kuuluvat Eerikinkadulla lähes 30 vuotta toimineen, sittemmin Vallilan Konepajalle muuttaneen legendaarisen Corona-baarin osakkaisiin. Solaren keittiötä pyörittää keittiömestari Harri Huuhko, joka on niin ikään tuttu nimi Helsingin ravintolapiireistä.

– Kantavana ajatuksena on tarjota laadukasta, terveellistä ja maukasta ruokaa, joka saa kävijät hyvälle mielelle. Lounaslistamme on todella monipuolinen, kaikille löytyy varmasti mieleinen vaihtoehto, pitipä sitten liha-, kala- tai kasvispainotteisesta ruoasta, Jungell sanoo.

Kasvisruoka kiinnostaa yhä useampia; myös niitä, jotka lukeutuvat sekasyöjiin eli tuttavallisemmin sekaaneihin. Etenkin lounaalla valinta painottuu yhä useammalla kasviksiin.

– Lounaalla halutaan syödä kevyemmin, jotta hyvä vireystila säilyy läpi työpäivän. Eniten menee sellaista kasvisruokaa, joka muistuttaa tuttuja suosikkeja, esimerkiksi kasvislasagne ja kasvispihvit ovat varmoja hittejä, Jungell toteaa.

Kevyet vaihtoehdot näkyvät myös kokoustarjoiluissa.

– Enää ei kysytä pelkkää leipää ja pullaa, smoothiet ja hedelmät kiinnostavat enemmän. Myös pähkinät, myslit, jogurtti ja rahka pitävät nälän loitolla, Jungell kertoo.Virtatalon valoisat ja tyylikkäät ravintolatilat sopivat erinomaisesti myös juhlatilaisuuksiin.

4. Viihtyisät tilat kokouksille ja koulutuksille

Virtatalossa kelpaa kokoustaa vaikka hieman suuremmallakin porukalla. Ravintola vetää jopa 800 henkeä cocktailtilaisuuteen; istuva illallinen järjestyy 350 hengelle. Anniskeluoikeuksilla varustettuun tilaan saa järjestettyä vaikka tanssilattian. Uusitut ravintola, auditorio ja komeat neuvottelutilat ovat tarjolla myös talon ulkopuoliseen käyttöön.

– Olemme panostaneet varausjärjestelmään, sillä tämä on kaunis talo ja ihanteellinen paikka juhliin, kokouksiin ja koulutuksiin. Tänne pääsee myös helposti omalla autolla ja julkisilla, Virtatalon lounasravintolasta ja kokouspalveluista vastaava Johanna Jungell kehuu.

Virtatalon näyttäviä kokous- ja juhlatiloja, kuten 150-paikkaista auditoriota, aikoo hyödyntää ainakin alkukeväästä taloon muuttanut Prog-It.

– Edustavat tilat sopivat monenlaiseen käyttöön. Suunnitteilla on useita seminaareja ja asiakastilaisuuksia, Kirsti Kehusmaa kaavailee.


5. Erinomaiset kasvumahdollisuudet kehittyvässä Myyrmäessä

Voimakkaasti kehittyvä Myyrmäki on Vantaan suurin ja tiheimmin asuttu kaupunginosa, jossa asuu tällä hetkellä noin 16 000 asukasta. Tikkurilan ja Aviapoliksen ohella Myyrmäki on yksi Vantaan pääkeskustoista, joista kehitetään monipuolisia työpaikkojen ja palvelujen keskittymiä.

Lähivuosina asukasluku voi kasvaa jopa 10 000:lla, sillä kaupunki on laatimassa Myyrmäkeen uutta kaavarunkoa, jonka tavoitteena on viihtyisä ja vehreä asuinympäristö ja elinvoimaisena kehittyvä keskusta. Juna-aseman yhteyteen rakentuvat urbaanit asuinkorttelit tiivistävät kaupunkirakennetta viisaasti ja paikallisidentiteettiä kunnioittaen.

Virtatalon vuokralaisille kasvava, kehittyvä alue avaa monenlaisia mahdollisuuksia.

– Olemme kasvaneet viimeisen kymmenen vuoden aikana reilusti, ja halusimme uuden tukikohdan hyvien yhteyksien varrelta. On kätevää, kun palvelut ovat vieressä ja liikkuminen on helpppoa. Kehittyvä ja kasvava Myyrmäki on yrityksen näkökulmasta vetovoimainen alue, täällä meillä on kasvumahdollisuuksia, summaa Prog-Itin toimitusjohtaja Kirsti Kehusmaa.

Lue lisää Virtatalosta ja tutustu kiinteistön kokoustiloihin!


Viisi syytä muuttaa Virtataloon

1. Pääkonttoritason tilat palveluiden äärellä
2. Hyvät yhteydet, sujuva logistiikka ja paljon parkkitilaa
3. Maukasta, monipuolista ruokaa tarjoava lounasravintola
4. Viihtyisät tilat kokouksille ja koulutuksille
5. Erinomaiset kasvumahdollisuudet kehittyvässä Myyrmäessä


Virtatalo pähkinänkuoressa

 • Kiinteistön nimi: Koy Vantaan Rajatorpantie 8 / Virtatalo
 • Osoite: Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa
 • Käyttötarkoitus: Toimisto- ja tapahtumakiinteistö
 • Rakennusvuosi: 1987–2009
 • Omistaja: Työeläkeyhtiö Elo
 • Pinta-ala: 44 500 m²
 • Kerrokset: 2–7 + kellarikerros • Luokitukset

  Toimitilat

   

  Uutiskirje

  Uutisia Citymark.Todaystä joka kuukausi.
  Katso aikaisemmat uutiskirjeet.

   

   
   
   

  Uusimmat uutiset