30-vuotias Tampereen Tullintori uudistetaan

 

Vuonna 1991 Tampereella avattu toimisto- ja kauppakeskuskiinteistö Tullintori uudistetaan. Kohteen omistaa Agore Kiinteistöt ja sen manageerauksesta ja kehittämisestä vastaa Trevian Asset Management.

30-vuotias Tampereen Tullintori uudistetaanKuva: agore.fi

Uudistuksessa liiketilojen osuutta vähennetään kahteen ja toimistojen kapasiteettia kasvatetaan neljään kerrokseen. Liike- ja toimitilakokoja muutetaan vastaamaan markkinakysyntää ja muuntojoustavuutta. Muutokset lisäävät kuitenkin määrällisesti liiketilapaikkoja, jonka myötä saadaan tiloja pienille ja paikallisille toimijoille.

Remontti toteutetaan osin suojeltua rakennusta kunnioittaen, mutta Trevianin mukaan Tullintori muuttuu huomattavasti visuaalisesti ja toiminnallisesti. Tullintori pidetään auki koko remontin ajan. 

– Perusperiaate suunnittelussa on ollut, että kyseenalaistamme nykyiset kauppakeskusten toimintamallit ja toimistojen palvelukokonaisuudet. Tämä tulee näkymään vahvasti viestinnässä, markkinoinnissa sekä tavassamme toimia, Tullintorin kauppakeskuspäällikkö Merikukka Salmi sanoo.

Salmen mukaan Tullintorista tulee toimitilojen hybridi, johon yhdistyy vahvasti alueen kaupunkikulttuuri.

 

 
 
 

Uusimmat uutiset